Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Afl sorunu...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Afl sorunu...

Abiler,kardeşler merhaba size bir sorum olacak
    İnsignia afl far ayar yaptırmama rağmen hala uzun yolda geceleri 10 araçtan 8 tanesinden korna selektör tepkisi görüyorum.Soruma gelirsek;
    Far ayarını serviste yaptırdım vs bişey bulamadılar normal dediler sizce neden olabilir bildiğin adamın gözünü alıyor sağ ve sol çapraza yayılıyor sanki gittikçe afl far ayarı arızası vs vermedi bu sorun canımı sıkıyor yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
    Opel İnsignia 1.6 Turbo 180Hp Cosmo Prins 2010

Ynt: Afl sorunu...

Kendin düz bir duvara çek, farları yak, bir tornavida yardımıyla biraz aşağı al ayarı, vidasından, belki servisin ayar makinasında hata vardır veya usta beceremiyordur
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Alışkanlık olmuş millette kendilerinin farından daha güçlü bir far görünce hemen sellektör..)) ver uzunları anlasın benimkide normal ayarlı ama dediğin uzun yolda sellektör ile sıkça karşılaşıyorum.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Teşekkürler cevaplat için
        Çok sık olmaya başladı Murat Hocam anornal şekilde
        Kingdragon hocam vidası dediğin alyan yuvalı olan demi oraya düz tornavida denesek?

Yorum

Evet düz tornavidanın gireceği bir yuvası vardı sanırım
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bence 1. götür bir rot balanscıya cihazla bakıp ayarlasınlar. Yine olmazsa;
            2. Afl far sistemi iç dikiz aynasının arkasındaki yolu takip eden kamera ve sensörler ile adapte çalışıyor bildiğim kadarıyla. Yolun koşullarına göre far yükseklik ayarını, uzun kısa ayarını bu sistem sayesinde yapıyor. Belki uzak bir ihtimal ama bahsettiğim bu sistemde bir sıkıntı yaşıyor olabilirsin. Bunun da çözümü düzgün bir yetkili servis. Kolay gelsin.
            Opel insignia
            35 NBP 24
            - 1.6 T - Cosmo - 2010 - Gri - afl
            - 18" Jant - dvd 800 - Lovato obd lpg

Yorum

Aklıma geldi hocam bakalım servise götüreceği

Yorum

kameranın önüne hgs vs. yapıştırmış olabilir misiniz?
                InsigniaTEAM

Yorum

Hgs mevcut değil kamera tertemiz

Yorum

Selam arkadaşlar benim afl far arıza veriyor servise götürdüm beyinden yada fardan kaynaklı olabilir dediler bugün iki far beynini ve ampullerini değiştim biraz aracı sürdükten sonra yeniden afl sorunu verdi ne yapmam gerekli yardımcı olabilecek deneyimli bir servis var mı konu ile ilgili hayırlı akşamlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Erdem_celik View Post
                      Selam arkadaşlar benim afl far arıza veriyor servise götürdüm beyinden yada fardan kaynaklı olabilir dediler bugün iki far beynini ve ampullerini değiştim biraz aracı sürdükten sonra yeniden afl sorunu verdi ne yapmam gerekli yardımcı olabilecek deneyimli bir servis var mı konu ile ilgili hayırlı akşamlar
                      Uzunlar yanıyor mu? Ekrandan değil de dışardan kontrol edip yandığından emin olun.yanmayan uzun varsa şu konuya bakın

Yorum

Uzun kısa hepsi çalışır durumda servis beyinde sorun dedi beyinde değiştim ikisini birden hemde normal modda uzun kısa yapıyorum ama adaptif moda geçince iki dakika afl far hatası veriyor beyin yeni olduğu için serviste yazılım atmak gerekiyor mu acaba bunuda bilmiyorum bu hafta konuşcam servisle bakalım ne olacak ama iki beyin alıp iki ampülüde yeniledikten sonra aynı hatayı almak arabayı yakmaya sebep olacak kadar kötü bir his veriyor...

Yorum

akü kutup başı söküp bir süre bekleyip öyle tekrar denediniz mi? belki düzelir arıza silinirse.
                          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Deniycem aküyüde belki beyin resetler kendini

Yorum

faydası olur zararı olmaz deneyin.
                              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                              X