Duyuru

Collapse
No announcement yet.

telefon araç uyumluluğu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• telefon araç uyumluluğu

Merhaba herkese.aracımı alırken kullanmakta olduğum windows sistemli telefonun araçla uyumlu olmadığı söylendi şimdi telefonumdaki arıza nedeniyle değiştirmeyi düşünüyorum.android sistemli telefonların uyumlu olduğu söylenmişti örneğin navigasyonu telefondan projeksiyon özelliğini kullanmak gibi.hangi telefonlar en iyi uyumluluk sağlıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Ynt: telefon araç uyumluluğu

Google malesef Android Auto desteğini Türkiye ye vermedi en uygunu harita vs özelliğini kullanabilmek için iphone serisi.
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

teşekkürler o zaman iphone serilerine bakayım
      [center]
      1.6cdti sport 
      GREY HURRICANE [center]

Yorum

iphone candır

Bu arada bilgi olarak bulunsun,
        Opel android desteğini ekledi, Astra K'da hazır olarak bulunmakta, Insignia'da ise 2016 yazı sonrası üretilen araçlarda olacağını söylüyorlardı. Son üretim araçlarda android auto gelmeye başladı mı bilmiyorum ama Ulaş abinin dediği gibi Google bu hizmeti Türkiye'ye sunmadığı için şuan kullanılamıyor.

araçta iki sistemi de kullandım, ios-android araç projeksiyonlarının arasındaki fark ise;
        her zamanki gibi Apple CarPlay daha kullanışlı geldi bana Android Auto'yu çözmek çok zahmetli. Android daha fazla hizmet sunuyor ancak ben aracın durduğu yerde bile nasıl kullanacağımı tam çözemedim, trafikte nasıl kullanılır bilemiyorum. Android'in en sevdiğim özelliği whatsapp bildirimlerini araç ekranında sunuyor, Carplay'de ise bu yok. Ama geri kalan herşey için Apple CarPlay daha iyi derim.
        InsigniaTEAM

Yorum

Evet Söylendiği gibi Android Marketten Android Auto türkiye için sunulmuyor ama Android autonun .APK sını siteden yükleyerek çalıştırabiliyorsunuz ben skoda da test ettim gayette başarılı goople maps artık yandex navvigasyon gibi trafik yoğunuluğuna dikkat ederek yol tarifi yapmaya başladı ve android autoda çalışıyor ama Iphone destek daha önce geliyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İphone aldığım takdirde navigasyon,whatsapp bildirimleri gibi özellikleri kullanabileceğim sanırım anladığım kadarıyla
            [center]
            1.6cdti sport 
            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz57
              İphone aldığım takdirde navigasyon,whatsapp bildirimleri gibi özellikleri kullanabileceğim sanırım anladığım kadarıyla
              whatsapp şuan için kullanılmıyor.

Kullanabileceğiniz uygulamalar Navigasyon (harita) İpad özelliği, mesajlar aramalar spotify deezer audiobook podcastler gibi şeylerle kısıtlı şuan.
              1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
              Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

https://www.android.com/auto/

http://youtu.be/Ht8yzpIV9M0

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Telefon teknolojisinden çok iyi anlamıyorum ama yorumlarınıza göre İphone işimi görecek
                  [center]
                  1.6cdti sport 
                  GREY HURRICANE [center]

Yorum

En fazla müzik, harita, telefon kullanırsınız. iPhone iyidir, şimdiden hayırlı olsun :-))

Yorum

Şimdiden teşekkür ederim
                      [center]
                      1.6cdti sport 
                      GREY HURRICANE [center]

Yorum

İşleniyor...
                      X