Merhaba herkese.aracımı alırken kullanmakta olduğum windows sistemli telefonun araçla uyumlu olmadığı söylendi şimdi telefonumdaki arıza nedeniyle değiştirmeyi düşünüyorum.android sistemli telefonların uyumlu olduğu söylenmişti örneğin navigasyonu telefondan projeksiyon özelliğini kullanmak gibi.hangi telefonlar en iyi uyumluluk sağlıyor bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
telefon araç uyumluluğu
Collapse
X
-
Ynt: telefon araç uyumluluğu
iphone candır
Bu arada bilgi olarak bulunsun,
Opel android desteğini ekledi, Astra K'da hazır olarak bulunmakta, Insignia'da ise 2016 yazı sonrası üretilen araçlarda olacağını söylüyorlardı. Son üretim araçlarda android auto gelmeye başladı mı bilmiyorum ama Ulaş abinin dediği gibi Google bu hizmeti Türkiye'ye sunmadığı için şuan kullanılamıyor.
araçta iki sistemi de kullandım, ios-android araç projeksiyonlarının arasındaki fark ise;
her zamanki gibi Apple CarPlay daha kullanışlı geldi bana Android Auto'yu çözmek çok zahmetli. Android daha fazla hizmet sunuyor ancak ben aracın durduğu yerde bile nasıl kullanacağımı tam çözemedim, trafikte nasıl kullanılır bilemiyorum. Android'in en sevdiğim özelliği whatsapp bildirimlerini araç ekranında sunuyor, Carplay'de ise bu yok. Ama geri kalan herşey için Apple CarPlay daha iyi derim.InsigniaTEAM
Yorum
-
Evet Söylendiği gibi Android Marketten Android Auto türkiye için sunulmuyor ama Android autonun .APK sını siteden yükleyerek çalıştırabiliyorsunuz ben skoda da test ettim gayette başarılı goople maps artık yandex navvigasyon gibi trafik yoğunuluğuna dikkat ederek yol tarifi yapmaya başladı ve android autoda çalışıyor ama Iphone destek daha önce geliyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: deniz57İphone aldığım takdirde navigasyon,whatsapp bildirimleri gibi özellikleri kullanabileceğim sanırım anladığım kadarıyla
Kullanabileceğiniz uygulamalar Navigasyon (harita) İpad özelliği, mesajlar aramalar spotify deezer audiobook podcastler gibi şeylerle kısıtlı şuan.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum