Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1,6 T SAHIPLERI 2011 YAZILIMLA ARACIMI GUNCELLETTIM.ARABA HAFIFLEDI:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1,6 T SAHIPLERI 2011 YAZILIMLA ARACIMI GUNCELLETTIM.ARABA HAFIFLEDI

aracınız hala garanti kapsamındaysa yazılımları ücretsiz olarak yaptırabiliyorsunuz ..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

arkadaşlar opel mar ile görüştüm böyle bir güncelleme olmadıgını söylediler
      Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zaqa17
        arkadaşlar opel mar ile görüştüm böyle bir güncelleme olmadıgını söylediler
        walla ben yaptırdım, mar da var yada yok bilemiorum, motor güncellemesi diye geciyor faturada ve ücretsiz....

Yorum

Bugün Ankara İskitler Opis'i aradım. Adam yazılım için "YAZILIM DİYE BİR ŞEY YOK" dedi tekrar tekrar. Dumur oldum. . Gerçi forum üyelerine %10 indirim devam ediyormuş ama, yazılımdan BİHABER personelin olduğu yerde işlem yaptırmak ne kadar doğru olur acaba? Ankara'daki diğer servisleri de aramaya çalışacağım. Cevap alabilirsem yazarım.

Sağlıcakla...

Yorum

Arkadaşlar;

Turbodaki anlık kesinti için bir ara yazılım yapıldı ve bu birçok arabaya yüklendi eğer sizin aracınıza yüklenmemiş işe o zaman yükleniyor ama daha önceden bir şekilde sizin arabanıza yüklenmişse yazılım birdah yüklenmiyor bu arada son noktayı koyacak olan yazılım maalesef çıkmadı merak etmeyin çıkınca ben burdan bilgilendireceğim servislere kızmayın servis aracınız bilgisayara bağlayıp sizin aracınız için eksik bir yazılım yada teknik bülten sonucu bir yazılım yüklenmesi gerekiyorsa o zaman yükleme işlemi olabilir yani 10 araba var 10 nunda da farklı durum olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Buradan okuduğum kadarıyla hemen hemen herkeste olan 2700-3000 devir civarlarında sakin giderken zaman zaman olan hafif kesinti bende de var. Ancak yazılım güncelleme sonrası yaşanan olumsuzluklar yüzünden araştırıp yaptırmamıştım. 2011 yazılımını görünce de sazan gibi atladım hasss hemen telefona sarılıp servisten de tuhaf bir cevap alınca canım sıkıldı. Neticede update yapılacak, upgrade istemedik ya

Yorum

arabaya cmt yazılım yükletmeye gittim.. opis ankaraya yazılım olduğunu fakat bilgisayarlarının arızalı olduğunu söylediler ayrıca arka fren diklerinde çizilme var diye blirtmiştim sorunun balata kaynaklı olduğunu belirtip garantiden balataları değiştidiler.. yağını tuzunu da değiştirttim. baya açıldı araba... bakıma sokalı 6 ay olmuştu. yağ ömrü %50 gösteriyordu... hafta içi tekrar yazılım için gideceğim.... arabam 2009 180 editon elegance....

Yorum

mrb arkadaşlar arabam 2009 editon elegance 180 cmt ankara opise gittim yazılım için.. yazılım olduğunu bilgisayarlarının arızalı olduğunu hafta içi gelmemi söylediler... gitmişken 6 ay önce ilk bakımını yaptırmama rağmen yağını değiştirdim ve arka disklerin çizildiğinden bahsettim.. disk çiziklerinin balatlardan kaynaklandığını söyleyip arka balatları dğiştirdiler garantiden. bilginize...

Yorum

ayrıca yağ değişimi sonrası araba ciddi değişti.. bence yağ değişimi 6 ayda bir yapılmalı..

Yorum

İşleniyor...
                    X