Ynt: 1,6 T SAHIPLERI 2011 YAZILIMLA ARACIMI GUNCELLETTIM.ARABA HAFIFLEDI
Güncellemeler tüm opel servislerine aynı anda gelmiyor mudur acaba.
Ben dün serviste çizilen disc leri değiştirken sordum var mı yeni yazılım diye yok dediler.
Yazılımın versiyonu vs varsa o şekilde kontrol edebiliriz belki
Malatya da da ne zaman gitsem yeni birşey gelmedi diyorlar hep.. sözde 2 ayda bir geliyormuş yazılımlar bu bilgi ne kadar doğru bilmiyorum ama kaç ay oldu hala yeni bi yazılım yok burdada...
valla arkadaşlar ben servisin yalancısıyım.2011 dediler.ancak elımde ıd turu bırsey yok yazılımla ılgılı...ıstanbulda oturanlar atm den ogrenebılırler.
Aklıma hava yastığı olayı geldi.Forumumuzdan bir arkadaşımızdı galiba ve yazılım için çağırılmış ve süre uzayınca aracına bakmaya gitmiş ve hava yastıklarının sökülmüş olduğunu görmüştü herhalde.
İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri
Ben 15 Aralıkta bıraktım benim aracı servise 15.000 bakımı içim Yazılım güncellemesi yaptık dediler ama ben bir hafifleme yada performansta artış göremedim. Arka disklerin değişimi için bir daha gidicem ozaman gene sorayım bu konuyu değişim yapılırken varsa güncellesinler bir daha.
Servisle yazılım güncellemelerini sordum. Şasi numaralarına göre yazılımlar geliyormuş. güncellemeler önemli ise mektup ve telefon ile haber veriyorlarmış. eğer önemli değilse bakıma geldiğinde yüklüyorlarmış. Siz servise girerken kayıt açtırdığınız zaman, bilgisaayar otomatik olarak bu araba için güncelleme var diyormuş.
Servisinize arabanızın plakasını verip bu araba için önemli yada önemsiz güncelleme var mı diye sorarsanız size net bilgi veriyorlar. servis kafasına göre güncelleme yapamıyor.
Yorum