ARKADASLAR ARABA YIGILIYORDU TURBO GECIKMESIYLE ALAKALI MEKANIK VERIM SORUNU VARDI .YAZILIMDAN SONRA DEBRIYAJ YIGILMA VE PERFORMANCE SORUNLARI ONEMLI OLCUDE KALKTI.HELE KALKIS VE IVMELENME 140 HP DIZEL TORKU ETKISI YARATIYOR ABARTMIYORUM 1500 KILOLUK KASADA 230 NM YI SIRT KASLARINA BINDIRIYOR.INANAMADIM...AMA OLDU.2011 YAZILIMLA BENDEN TAVSIYE...1,6 T EDITION ELEGANCE...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1,6 T SAHIPLERI 2011 YAZILIMLA ARACIMI GUNCELLETTIM.ARABA HAFIFLEDI:)
Collapse
X
-
Ynt: 1,6 T SAHIPLERI 2011 YAZILIMLA ARACIMI GUNCELLETTIM.ARABA HAFIFLEDI
Orjinal yazı sahibi: mide fesatıGüncellemeyi nerede yaptırdınız?
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
peki yakıt tasarrufu sağlayabiliyor mu hani tam olarak ne işe yarıyor. murat kusura bakma senide yoruyorum ama bende yaptırayım onbeşbin olmasına daha çok var aracın ondan önce gideyim serviseBeyaz tutkudur.
Yorum
-
rica ederim ne yorulması.. aslında bende tam bilmiyorum.. yakıt tasarrufu olurmu olmazmı bilemem ama aracın performansıyla ilgili sanırım bu güncelleme.. daha önce yaptıranlar performanstan pek memnun kalmadılar.. şimdi yeni bi güncelleme yapılıyor.. bakalım bu kez n'olacak bizde merakla bekliyoruz yaptıranlar olunca bizimle paylaşır zaten
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
ARKADAŞLAR HERKESTEN OZUR DILERIM GEMIDE MUHENDIS OLDUGUMDAN DOLAYI SIKLIKLA TAKIP EDEMIYORUM SIZLERI AMA SIZE ITALYADAN YARDIMCI OLAYIM.GUNCELLEMEYI ATM PENDIKTE YAPTIRDIM.BILDIGIM KADARIYLA BU YAZILIM SADECE MOTORLA ILGILI VE 2011 YAZILIM OLDUGU SOYLENDI.PERFORMANCE DEDIGIM GIBI RESMEN ARTTI .TAHMIN EDIYORUM ELECTRONIZ TIMINGLE DEGISIMIYLE ALAKALI LOG YAZILIM DOSYALARINI REVIZE ETTILER .TABİ YAKIT OLAYINI COK ETKILEMEZ TAHMIN EDIYORUM.BU YAZILIMDAKI AMAC TAMAMIYLA ARABANIN HER DEVRINDEKI LOAD UNUN TURBONUN VERIMIYLE ORANTILI OLARAK IYILESTIRILMESI ANLAMINA GELIYOR TABİ VERILEN GAZ TEPKILERINE DOGRU CEVAP VEREBILIYORSA BU ARABA KI SU ANDA VERIYOR O ZAMAN BELKI AZ TUKETIM DEGERLERINIE ULAŞMAK MUMKUN OLABILIR BUNA ILISKIN HENUZ BOYLE BIR DONE YOK ELIMDE DUSUS OLURSA SIZLERLE PAYLASIRIM ELBETTE...
Yorum
-
böyle bir yazılımın beklendiğini biliyordum serviste bana söylemiştiler haber verceklerdi yarın ilk iş olarak bu yazılım işini sormak olcak benim bildiğim bu yazılımın 3 vitesteki titremeyle alakalı olmalı neyse yarın cözeriz inşallah
Yorum
Yorum