Merhaba aracım 2010 model insignia 1.6t cosmo 2 hafta oldu alalı siz deneyimli kullanıcılara sormak istediğim selektör yaptığımda farlar yandan ortaya doğru dönüyor vectra c araç kullandım ondada afl vardı fakat böyle değildi acaba normal mi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AFL Far
Collapse
X
-
Ynt: AFL Far
Uzun sellektör yaptınız veya uzunları manuel yaktınız ve bir süre sonra söndürdünüz. Otomatik Uzun far yardımcısı devre dışı kaldı.
Çözüm şu: far ayar düğmenizi park konumuna yada kapalı konumuna alıp tekrar Otomatik konumuna aldığınızda "Otomotik Uzun Far Asistanı" tekrar devreye girer. Bilgi ekranında da gerekli uyarıyı verir. (En azından benim bulduğum çözüm bu şekilde)
Kazasız belasız sürüşler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ARiakUzun sellektör yaptınız veya uzunları manuel yaktınız ve bir süre sonra söndürdünüz. Otomatik Uzun far yardımcısı devre dışı kaldı.
Çözüm şu: far ayar düğmenizi park konumuna yada kapalı konumuna alıp tekrar Otomatik konumuna aldığınızda "Otomotik Uzun Far Asistanı" tekrar devreye girer. Bilgi ekranında da gerekli uyarıyı verir. (En azından benim bulduğum çözüm bu şekilde)
Kazasız belasız sürüşlerİnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ARiakUzun sellektör yaptınız veya uzunları manuel yaktınız ve bir süre sonra söndürdünüz. Otomatik Uzun far yardımcısı devre dışı kaldı.
Kazasız belasız sürüşlerInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maxutOrjinal yazı sahibi: ARiakUzun sellektör yaptınız veya uzunları manuel yaktınız ve bir süre sonra söndürdünüz. Otomatik Uzun far yardımcısı devre dışı kaldı.
Kazasız belasız sürüşler
Yorum
Yorum