Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL Far

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AFL Far

Merhaba aracım 2010 model insignia 1.6t cosmo 2 hafta oldu alalı siz deneyimli kullanıcılara sormak istediğim selektör yaptığımda farlar yandan ortaya doğru dönüyor vectra c araç kullandım ondada afl vardı fakat böyle değildi acaba normal mi cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Ynt: AFL Far

Normal.
    Otomatik bi modu vardı. O kapanınca dirket sellektör yapar. Bilenler yazar.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
      Normal.
      Otomatik bi modu vardı. O kapanınca dirket sellektör yapar. Bilenler yazar.
      teşekkür ederim

Yorum

Uzunları diğer markalar gibi perdeli sistemle değil, merceği hareket ettirerek taktığı için selektör yapması biraz zaman alıyor. Eski nesil AFL'ler bildiğim kadarıyla mercek içinden perdeli selektör olması lazım.
        InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Uzunları diğer markalar gibi perdeli sistemle değil, merceği hareket ettirerek taktığı için selektör yapması biraz zaman alıyor. Eski nesil AFL'ler bildiğim kadarıyla mercek içinden perdeli selektör olması lazım.
          teşekkür ederim

Yorum

Normal bir durum benimki de aynı. Bmw lerdeki gibi çok hızlı olmasa da uzunları güzel. AFL nin bir çok premium bixenon undan çok daha iyi aydınlattığı aşikar.

Yorum

Uzun sellektör yaptınız veya uzunları manuel yaktınız ve bir süre sonra söndürdünüz. Otomatik Uzun far yardımcısı devre dışı kaldı.

Çözüm şu: far ayar düğmenizi park konumuna yada kapalı konumuna alıp tekrar Otomatik konumuna aldığınızda "Otomotik Uzun Far Asistanı" tekrar devreye girer. Bilgi ekranında da gerekli uyarıyı verir. (En azından benim bulduğum çözüm bu şekilde)

Kazasız belasız sürüşler
              Opel insignia
              35 NBP 24
              - 1.6 T - Cosmo - 2010 - Gri - afl
              - 18" Jant - dvd 800 - Lovato obd lpg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ARiak
                Uzun sellektör yaptınız veya uzunları manuel yaktınız ve bir süre sonra söndürdünüz. Otomatik Uzun far yardımcısı devre dışı kaldı.

Çözüm şu: far ayar düğmenizi park konumuna yada kapalı konumuna alıp tekrar Otomatik konumuna aldığınızda "Otomotik Uzun Far Asistanı" tekrar devreye girer. Bilgi ekranında da gerekli uyarıyı verir. (En azından benim bulduğum çözüm bu şekilde)

Kazasız belasız sürüşler
                Selektör kolunu hızlı bir şekilde arka arkaya 2 kez ileri iterseniz otomatik mod aktif olur. Gece sürüşünde farları kapatmak sizi zor durumda bırakabilir.
                İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Kazasız belasız sürüşler
                  Bu yöntem afl'yi değil, otomatik farları devreye alıyor (diye biliyorum) uzun far asistanı için @maxut'un yazdığı gibi selektör kolunu iki sefer ileri itmek lazım
                  InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maxut

Kazasız belasız sürüşler
                    Selektör kolunu hızlı bir şekilde arka arkaya 2 kez ileri iterseniz otomatik mod aktif olur. Gece sürüşünde farları kapatmak sizi zor durumda bırakabilir.
                    Hımmm bilmiyordum, öğrendim. Teşekkür ederim.
                    Opel insignia
                    35 NBP 24
                    - 1.6 T - Cosmo - 2010 - Gri - afl
                    - 18" Jant - dvd 800 - Lovato obd lpg

Yorum

Ben de uzun far asistani devre dışı kaldiginda sis farini acip kapatiyorum ve uzun far asistani devreye girmis oluyor

Yorum

İşleniyor...
                      X