Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6T 170HP Otomatik Vites Yakıt Tüketimi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6T 170HP Otomatik Vites Yakıt Tüketimi

İyi geceler herkese...
    İnsignia alacağım malum, ancak 2.0 dizel düşünürken 170 hp otomatik 1.6 seçeneğini gördüm (2013 model)
    Fabrika verilerine güven olmaz bilemiyorum. Forumda da acemi olduğumdan ilgili başlık varsa bulamadım.
    Bu modelin yakıt tüketim değerleri nedir? Benzin + Otomatik + 170 hp üçlüsü korkuttu birazcık
    Ayrıca araç hakkında performans, konfor vs yorumlarınız neler?

Ynt: 1.6T 170HP Otomatik Vites Yakıt Tüketimi

1.6 170 hp otomatik 2012 yok.. 2013 makgajlı kasadır o.. yakıt makgajsızlara göre 1-2 litre daha düşüktür.. performans 1.6 180 hp lere göre biraz daha düşüktür ama kesinlikle üzmez.. Normal kullanımlarda sehir içi 10 litre civarı yakar.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      1.6 170 hp otomatik 2012 yok.. 2013 makgajlı kasadır o.. yakıt makgajsızlara göre 1-2 litre daha düşüktür.. performans 1.6 180 hp lere göre biraz daha düşüktür ama kesinlikle üzmez.. Normal kullanımlarda sehir içi 10 litre civarı yakar.
      2013 evet haklısınız düzelttim ☺️
      Sanırım bu güçlerde ve bu ağırlıkta kasalara bakıyorsak normal tüketim değeri olarak kabul etmek gerek, doğru mu?

Yorum

Mutlaka öyle

Özellikle ağır ve otomatik vites olduğu da göz önünde bulundurulunca kabul etmek gerek
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
        X