Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Frene basınca gelen elektronik ses

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Frene basınca gelen elektronik ses

Değerli üyeler;
    2012 insignia 1.4 aracımda frene her bastığımda motor içinden elektronik bir ses geliyor. Ses çok yüksek değil. Dinlemezseniz duymuyorsunuz ama yine de kendini belli ediyor. Frene basmadan itibaren ayağımı frenden çeksem bile fiks olarak 3 saniye geliyor ses. Bilgisayarlarımızda bir belgeyi scannerda taratırken çıkan sese benziyor, ya da röntgen çekilirken çıkan elektronik ses gibi. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı acaba?

Balata sesi değil; kaputun içinden gelen elektronik bir ses...
    2012 insignia 1.4 T (140) Edition Elegance

Ynt: Frene basınca gelen elektronik ses

rölantide de geliyor mu ;? yani durduk yere frene basınca
    ?
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
      rölantide de geliyor mu ;? yani durduk yere frene basınca
      ?
      Evet rölantideyken de frene bastığım zaman geliyor. Sadece frene bastığım zamanlar oluyor. Derinlerden gelen bir tür elektronik ses. Frene basmamın ardından 3 saniye sürüyor ve susuyor.
      2012 insignia 1.4 T (140) Edition Elegance

Yorum

Bu sesi daha bu aksam
        Bende farkettim,ama
        Arac
        Rolantide degildi sadece kontak acik motor stop durumundayken,frene basip cektim
        2-3'sn o sesi bende duydum normal
        Birsey bence herkes denesin soylesin bakalim
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Fren hidroliği tahriğini manifold basıncından alır diye hatırlıyordum. O aradaki valf görevini gören parçadan gelen ses olabileceği kanısındayım.
          Durum normal dir.
          Delta aracımda frene basınca uğultu oluşuyordu. Rölantide de durum vardı. Yürürken duyulmazdı. Manifolddan aldığı tahrik ile aradaki valf nedeni ile oluşan basınç kaynaklı bir ses olduğu kanısına steteskopla ulaşabildim. Steteskobumla dalga geçen deniz' e de buradan selam olsun ihihi ihihi
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bende duyuyorum bu sesi. Ses CD nin dönme sesine benziyor hatta aynisi bile diyebilirim. Ama nerden geldiğini kestiremedim bir.
            İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

İşleniyor...
            X