Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arka frenlerim ötüyor!!!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• arka frenlerim ötüyor!!!!

arkadaşlar arabam 2.000 kmde bugüne kadar hiç duymamıştım ama 2 gündür fren yapınca arka frenlerden cik cik ses geliyor yıkama yaptırdım tazzikli su tutturdum kesmedi uyuz oldum ötüp duruyor pedala basınca bilgisi olan varmı yada aynı sorunu yaşayan ve ne yapmam gerek??????
    2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Ynt: arka frenlerim ötüyor!!!!

siteyi incelemeniz gerek çok konuşuldu bu konu..
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

öncelikle arka diskleri gözle kontrol etmen gerek, eger çizik yoksa ötme pekte önemlı degıl sanırım, benımkıde arada otuyor, toz fılan gelıyor sanırım, çizik varsa ötme yapar, onuda servise danısman gerek....

Yorum

servise gittim adamlar baktı bişey yok dedi ))) yaparmış arada normalmiş ) şuan kesti bida yapsın kafalarına atıcam arabayı
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

arka disklere bakıp çizik olup olmadıgın teyit ettinizmi

Yorum

evet ondan zaten salladılar çiizk yok dediler bende çizik nasıl bişey bilmediğimden tamam dedim))) sizde yaptımı ses diskler???

Yorum

cızıkler ayna uzerınde barız bellı oluyor, kaportadakı cızık gıbı dusun, benım disklerde cızık yok suan, cok nadır arada otme yapıyor, sanırım toz fılan gelıyor ondan....

Yorum

Disk Ciziklerine örnekler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben bi servise göster derim çünkü bu kadar kısa süre içerisinde aşınması biraz can sıkıcı.
                  Beyaz tutkudur.

Yorum

Can sıkıcı değil ilk 500 km de kendini belli ediyor çizip çizmeyeceğini ve sonradan ses yapıyor serviste ilk önce diskleri traşlıyor sonra disk ve balatayı değiştiriyor sonuçta opel işin arkasında .

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benimde diskler çizikti. Değiştirdiler garantiden. Dedim trw marka eski modellerin yerine yeni üretilen yumuşak karışımlı balata koyun. Tamam tamam dediler gene çizildi disk Kafalarına atsam yeridir diski çok alem şu Opel servisleri..

1.6 Turbo COSMO Beyaz/Bej-Kibo

Yorum

İşleniyor...
                      X