Duyuru

Collapse
No announcement yet.

AFL far Hatası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• AFL far Hatası

Arkadaşlar benim sorum "afl lambalar servise gerekli" yazısı çıkıyor bilgisayara bağlattım hata kodlarını sildiler fakat bir şey fark etmedi kontağı kapatıp açıyorum hata gidiyor bir kaç km gittikten sonra yine yakıyor bunu neden yapar acaba? birde benzin göstergesi tam olarak göstermiyor. tam doldurduğum zaman çeyrek depo eksik gösteriyor sonra yukarı doğru çıkıyor tekrar aşağıya iniyor kafasına göre takılıyor yani bu neden yapar acaba?
    şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
    insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
    honda accord 2.4 Executive...

Ynt: AFL far Hatası

AFL perdesinde mekanil problem veya beyin ya da bağlantı soketinte temassızlık neden olabilir.
    Depo göstergesi içinde kuvvetle muhtemel şamandıra probleminiz var. Çok soğuk havalarda şamandıra sağıtıyor. Fakat normal şartlarda da yapıyorsa değişim.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xsalty_06
      Arkadaşlar benim sorum "afl lambalar servise gerekli" yazısı çıkıyor bilgisayara bağlattım hata kodlarını sildiler fakat bir şey fark etmedi kontağı kapatıp açıyorum hata gidiyor bir kaç km gittikten sonra yine yakıyor bunu neden yapar acaba? birde benzin göstergesi tam olarak göstermiyor. tam doldurduğum zaman çeyrek depo eksik gösteriyor sonra yukarı doğru çıkıyor tekrar aşağıya iniyor kafasına göre takılıyor yani bu neden yapar acaba?
      şimdiden verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
      Ali abinin söylediklerine ek olarak viraj aydınlatma ampülü patlamış olabilir.
      2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

bir ek de benden sol ön teker civarında bulunan far seviye sensörün bozuk olabilir

Yorum

aynı hata bende vardı aracın alt taşıyıcıyı değişirken taşıyıcı üzerinde far seviye sensörü varmış ondan dolayı dediler serviste taktırdım 27 tl gibi cüzi bir fiyata düzeldi muhtemel ondandır.

Yorum

Arkadaşlar U1512 hata kodu veriyor bununda sol far olduğunu söylediler ama sürekli hata vermiyor 5-6 km den sonra veriyor hatayı

Yorum

Sol teker tasiyicisinin olduğu bölgedeki sensörü kontrol ettir. Bit süre sonra o parçada defarmasyon oluyor muhtemelen. Eğer ki sağlam olduğu düşünülüyorsa yeni far alma gerekebilir.. benimde aynı problem vardı ve çıkma far alıp problemimi çözdüm

Yorum

Benim mokka da da kışın anormal kar yagisi varken uzun yolda yolculuk sonrasi sıkıntı yasamistim. Kar o kadar birikmisti ki arka davlumbaza davlumbaz kirilmisti. Tabi ben bunu farketmemistim. Yolculuk bitti karlar temizlendi felan ama aracin bagaja agirlik yukleyince ya da aracin burnu havaya dogru hafif rampada kalkinca farlar yukarı kalkmaya calisiyor ama sanki biseye takilip tekrar asagi iniyordu bundan sonra da afl ariza uyarisi veriyordu duz yola gecince uyari kayboluyordu memlekete doner donmez servise gectim.serviste baktilar ki sensorun oldugu yer kar buz dolmus hatta sensor buzun icindeymis temizlediler gecmezse degisiriz dediler, gecti sonra tekrar yapti ayni sorunu, sensor degisti sorun kalkti. Biraz uzun bir hikaye ama belki faydali olur kolay gelsin...

Yorum

Arkadaşlar U1512 hata kodu veriyor bununda sol far olduğunu söylediler ama sürekli hata vermiyor 5-6 km den sonra veriyor hatayı
                  Abi farın calışmasinda sıkıntı var mi?kısa uzun dönüş hepsi yanıyor mu?
                  2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Yarın sensörü değiştirip bi deneyim teşekkürler arkadaşlar. Bu arada benzin göstergesi bilgisayara bağladılar hataları silindikten sonra düzeldi

Yorum

[quote=emperor ]
                      Abi farın calışmasinda sıkıntı var mi?kısa uzun dönüş hepsi yanıyor mu?

Farın çalışmasında bir sorun yok kısa uzun çalışıyor ama dönüşlerde yanıyor kapıları açtığımda sağ sol yukarı asağı hepsi çalışıyor sadece afl hatasından sonra uzunlar çalışmıyor

Yorum

Bu afl arızası sebebiyle dün birşey öğrendik, arabayı kaldırıma çıkarıp indirmeyin, bahsi geçen sensörün braketini kırıyor şansınız varsa sensöre birşey olmadan kurtarıyorsunuz.
                        InsigniaTEAM

Yorum

Akaşm keyili keyifli gelirken banada birden afl piyangosu çıktı keyif falan kalmadı

Yorum

Sağa sola dönerken yanan bir ampul var o bozulmuş değiştirdiler serviste

Yorum

Geçmiş olsun. Neyseki önemli birşey değilmiş..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                              X