Duyuru

Collapse
No announcement yet.

rampada kısa süreli hararet yükselmesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• rampada kısa süreli hararet yükselmesi

arkadaşlar herkese merhaba ..bugün klima açık 6. vites 120 km hızla çıkarken hararetin bir anda 110 na geldiğini gördüm ve hemen klimayı kapattım ..2 dk sonra 90 a düştü ..acaba bir sıkıntı olumu .ilk defa hararetin 90 nı geçtiğini gördüm

Ynt: rampada kısa süreli hararet yükselmesi

Bu normal bir durum değil. Klima kontrol modülünü kontrol ettirin. Kontrol modülü klima açıkken fanın hızını ayarlamaya yarar. Modülde arıza varsa fanı hızlı kademeye geçiriyordum. Yenisi pahalıdır. Elektronik tamiri yapan bir usta 10-20 TL ye tamir eder..
    Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity

Yorum

Orjinal yazı sahibi: akif hoca1
      Bu normal bir durum değil. Klima kontrol modülünü kontrol ettirin. Kontrol modülü klima açıkken fanın hızını ayarlamaya yarar. Modülde arıza varsa fanı hızlı kademeye geçiriyordum. Yenisi pahalıdır. Elektronik tamiri yapan bir usta 10-20 TL ye tamir eder..
      normal yolda ve şehir içinde sıkıntı yok ..ama genede baktıracağım

Yorum

Merhaba kardeşim aynı sorun bende de vardı halende varmı yokmu bilemiyorum devirdayim i degiştim daha denemedim sorunu çözersen bilgi verirsen memnun olurum saygılarımla
        İnsignia 1.6 Turbo Cosmo 2010 Model..

Yorum

110 geldiyse bir sikinti olmaz ama bence araci servise goturup kontrol ettirin 90 gecmemesi lazim cok yuksek hizlarda bile 90 ni gecemedim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

evet arkadaşlar bir kaç ustaya sordum .çok sıcak havalarda rampada klima açıkken çıkması normal olduğunu söylediler..ama benim ateşlemede sıkıntı varmış bugün ateşleme bobini ve bujileri değiştirdim ..onun etkisi olurmu bilmiyorum ..ustaya onu sormak aklıma gelmedi...ben genede normal bir durum olmadığını düşünüyorum o ayrı konu

Yorum

Bencede geçmemeli.geçen ay spil dağına çıktık araçta 5 kişi klima hep açıktı 90 ı geçmedi mesela..
              2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

İşleniyor...
              X