arkadaşlar herkese merhaba ..bugün klima açık 6. vites 120 km hızla çıkarken hararetin bir anda 110 na geldiğini gördüm ve hemen klimayı kapattım ..2 dk sonra 90 a düştü ..acaba bir sıkıntı olumu .ilk defa hararetin 90 nı geçtiğini gördüm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
rampada kısa süreli hararet yükselmesi
Collapse
X
-
Ynt: rampada kısa süreli hararet yükselmesi
Bu normal bir durum değil. Klima kontrol modülünü kontrol ettirin. Kontrol modülü klima açıkken fanın hızını ayarlamaya yarar. Modülde arıza varsa fanı hızlı kademeye geçiriyordum. Yenisi pahalıdır. Elektronik tamiri yapan bir usta 10-20 TL ye tamir eder..Beyaz 1.6 T Cosmo Flexride DVD800 Infinity
-
Orjinal yazı sahibi: akif hoca1Bu normal bir durum değil. Klima kontrol modülünü kontrol ettirin. Kontrol modülü klima açıkken fanın hızını ayarlamaya yarar. Modülde arıza varsa fanı hızlı kademeye geçiriyordum. Yenisi pahalıdır. Elektronik tamiri yapan bir usta 10-20 TL ye tamir eder..
Yorum
-
110 geldiyse bir sikinti olmaz ama bence araci servise goturup kontrol ettirin 90 gecmemesi lazim cok yuksek hizlarda bile 90 ni gecemedim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
evet arkadaşlar bir kaç ustaya sordum .çok sıcak havalarda rampada klima açıkken çıkması normal olduğunu söylediler..ama benim ateşlemede sıkıntı varmış bugün ateşleme bobini ve bujileri değiştirdim ..onun etkisi olurmu bilmiyorum ..ustaya onu sormak aklıma gelmedi...ben genede normal bir durum olmadığını düşünüyorum o ayrı konu
Yorum
Yorum