Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastik basınç uyarısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• lastik basınç uyarısı

Merhaba herkese.geçen gün otoyolda hızlandığımda sağ arka lastik basınç uyarısı verdi ekranda da sağ arka lastiğin basıncı görünmüyordu fakat daha sonra yavaşlayınca uyarı vermedi. işe gidip gelirken şehiriçi gidip geliyorum hiç bir uyarı vermiyor.şimdiye kadar bir kere verdi o da otoyolda oldu hatta durup baktım lastikte sorun yoktu uyarı kapandı ama sonra yola devam edince bir süre sonra yine verdi sonra kayboldu uyarı.hızlı gitmekle mi bir ilgisi var acaba çünkü işe gidiş gelişte sorun olmuyor.
    [center]
    1.6cdti sport 
    GREY HURRICANE [center]

Ynt: lastik basınç uyarısı

200 den sonra ilk kez aynı uyarıyı bende aldım zaman zaman yapabiliyor hava yol ve sürat koşullarına göre basınç ölçümü sürkli halde olduğu için ani ve sık değişikliklerde arıza gibi göseriyor ama şartlar normalleşince uyarı gidiyor...
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Aynı durumu bende yaşadım...Lastik basınçları 33..180.den sonra ikaz verdi..Yavaşlayınca kesti...

Yorum

İyimiş bu sistem.. 180 den sonra lastiğe güvenme diyor..))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bir sorun yok o zaman anladığım kadarıyla.zaman zaman karşılaşacaz demek ki
          [center]
          1.6cdti sport 
          GREY HURRICANE [center]

Yorum

Sıcaklarda sıyırıyor demek ki tüm sistemler bugünlerde citroen ve cla'da da aynı sorunu yaşıyorum. arkadaş da mazda 3'te yaşıyor
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ben de sıyırmak üzereyim sıcaktan sistem ne yapsın
              [center]
              1.6cdti sport 
              GREY HURRICANE [center]

Yorum

İşleniyor...
              X