Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia Otomatik Koltuk Ayarı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia Otomatik Koltuk Ayarı

Merhaba arkadaşkar, aranıza yeni katıldım. İsmim Samet İstanbul'da oturuyorum.
    Aracımı 2 gün oldu bayiiden alalı. cosmo+sport paketi 1.6 cdti. Ayarlarda koltuk ile ilgili bi özellik vardı, araçtan çıkarken koltuğu geri konuma alıyo iyice.
    Buraya kadar sıkıntı yok stop ediğ el frenini çektiğimde koltuk geriye gidiyo fakat tekrar bindiğimde eski haline dönmüyor. Gittiği yerde kalıyor her seferinde tekrar ayarlıyorum kendime göre. Acaba hafızada ayar olmadığı için olabilir mi? Birde hafızaya koltuk ayarı nasıl yapılıyor opelde yapamadım.

2008 model audi A6 2.0TDI dan inip Opele bindim. Görüş açısı haricinde hiçbir şey aratmadı.
    Şimdiden teşekkürler

Ynt: insignia Otomatik Koltuk Ayarı

Hayırlı olsun.
    .
    Koltuğu hafızaya almak için konumunu ayarladiktan sonra önce mem tuşuna sonra hafızaya almak istediğiniz numaraya basın. Örneğin memory+1 veya memory+2
    .
    Böyle yapınca koltuk geri gelir mi bilmiyorum. O özelliği kullanamadım. Bana pratik gelmiyor.
    İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Hafızaya alırken önce m sonra 1 tuşuna bastığınızda koltuk hareket ediyorsa m tuşu bozuk olabilir benim öyleydi serviste tuş takımını değiştirdim düzeldi pahallıda değil 30tl civarıydı.

Yorum

Yani m tuşu ile 1 tuşuna aynı andamı basıcam hafızaya almak için yoksa sıraylamı?

Yorum

M tuşuna basılı tutarken 1 tuşuna bakacaksınız.
          İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Koltuğun eski konumuna gelmesi için de ayarlar menüsünden hafıza çağırmayı açmanız lazım.
            Bu ayar ile bağlantılı mıydı tam hatırlamıyorum ama yedek anahtarla kapıyı açtığınızda yedek anahtarın hafızasını çağırması da mümkün.
            InsigniaTEAM

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

sadece koltukları değil yan aynalarıda ayarlayın hafızaya almadan önce. aynaları, koltuğu ve radyo kanallarını da anahtara göre ayarlıyor. hangi anahtarla bu ayarları yaparsanız o anahtarla kağı açıldığında en son kaydedilen ayarları getiriyor.
                bizde anahtarın biri hanımda biri bende. bir kere ayarladım şimdi hiç dokunmuyorum yanına kimin yaklaştığını anahtardan anlayıp onun ayarını yapıyor. anahtarları karıştırınca baya sıkıntı oluyor haberiniz olsun
                2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                X