Orjinal yazı sahibi: Wolverine
View Post
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bugün yaşadığım problem...
Collapse
X
-
Hayırlı akşamlar
aynin sorun bende var arac kaportacidaydi orada alarm caldi mı bilmiyorum ama teslim aldigimda lastik konumları bilinmiyor uyarısı vardı ve vites gösterge ışıkları yanmıyordu.
ne önerirsiniz kutup başı sok tak mi yapayim servise mi gideyim ilk kez oldu.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: colornick View PostHayırlı akşamlar
aynin sorun bende var arac kaportacidaydi orada alarm caldi mı bilmiyorum ama teslim aldigimda lastik konumları bilinmiyor uyarısı vardı ve vites gösterge ışıkları yanmıyordu.
ne önerirsiniz kutup başı sok tak mi yapayim servise mi gideyim ilk kez oldu.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Merhabalar,
Aynı problem daha önce başıma gelmişti, aracı servise götürünce bir yazılım attık sorun düzeldi demişlerdi. Ancak problem yaklaşık 6-7 ay sonra bu sabah yine tekrarladı. Bire-bir aynı sorun. Mesajlardan birinde servisin araç içinde uzaktan kumanda olmasın dediği yazıyordu ki araçta 2 adet kapı kumandası var ama bunlar kullanılmadan aracı nasıl etkiler aklım almıyor. Ya da bu araç bu kadar hassas mıdır bunu da anlamış değilim. Günlük olarak kullanacağım araç sorunsuz olsun diye gittim bu aracı aldım ama bu tür teknik sorunlar can sıkıyor, araçtan soğutuyor insanı.
Bugün aracı tekrar servise götüreceğim ne dediğini ya da yaptığını buradan yazarım yine.
Yorum
-
Merhabalar bende aracımda ‘lastik konumları bilinmiyor’ ve ‘lastik izleme sistemi’ hataları aldım ayrıca otomatik vites konumları ışıkları da yanmıyor dünden beri. Bugün servise geldim bakalım ne diyecekler araç şu an içerde. Tecrübeleri olan yazar mı ? Teşekkürler.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Acy View PostMerhabalar bende aracımda ‘lastik konumları bilinmiyor’ ve ‘lastik izleme sistemi’ hataları aldım ayrıca otomatik vites konumları ışıkları da yanmıyor dünden beri. Bugün servise geldim bakalım ne diyecekler araç şu an içerde. Tecrübeleri olan yazar mı ? Teşekkürler.InsigniaTEAM
Yorum
-
ki zaten bu konuda yeteri kadar bu konuyla ilgili tecrübe var ??? akü kutup başınısökü bekleyin bir süre takın. tamamdır.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: enteresans View PostArkadaşlar, konuyu baştan sona okudum. Bir arkadaş, kol dayanağın altındaki anahtar yerini sormuş ama kimse cevaplamamış. Bir de akü kutup başından kastınız hangisi, her ikisi de mi yoksa herhangi biri mi?
Kol dayanağını kaldırınca dip kısımda anahtarı diklemesine koyabileceğiniz bi yer mevcut.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 1
Yorum
-
bu konuyu daha önceden okumuştum, olursa çözümünü de biliyodum ancak ne zaman başıma geleceğini bilmiyodum. bu sabah işe giderken arka kapıyı açtığımda korna çalmaya başladı, hiç uğraşmadan aracı alıp mahalleden çıkardım. yol kenarında kutup başını sökünce bi on saniye daha çalıp sustu. anahtarı kol dayamanın altına koymak da fayda etmedi ki zaten aküyü her türlü sökeceğim için çok uğraşmadım. yalnız bir şeye dikkat ettim, telefon araca bağlıysa ve biri sizi arıyosa alarm susuyo, yeriniz kalabalıksa ve yanınızda biri varsa sizi arasın telefondan en azından kimseyi rahatsız etmeden sakin bi yere atarsınız kendinizi. onun dışında da akünün kapağı için iki tane klips var akünün arka tarafında, önce onlara bastırıp akü kapağını söküyosunuz, daha sonra 10 lokmaya akü başlığını çıkarıvosunuz. başına gelecek arkadaşlar inşallah okumuştur bu konuyuOPC Line Sport
- Beğenmeler 2
Yorum
Yorum