Selamün aleyküm.Arkadaşlar aracım 1.6 turbo insignia.3. viteste giderken 3000devirde yüklenerek 4000devre falan geldim bi anda araba patırdamaya başladı motor lambası yaktı.Saniyede ustam var ona götürdüm sıfır bobin buji aldık denedik yine aynısını yapıyo.Beyin 2.silindir teklemesi veriyo.Sıfır bobindede denedik 2.silindirin bujisi ateşlemiyo.Usta beyinden yapıyo olabilir dedi.Başına buna benzer bişey gelen varmı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ateşleme tekleme
Collapse
X
-
Ynt: Ateşleme tekleme
Orjinal yazı sahibi: FahraytKendi üzerindeki gm marka.sıfır aldığım delphi ama oda aynsnı yapıyo.nerden olduğunu bulamadık şu an bi tane buji ateşlemyo.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Sürekli 2. silindir tekleme hatası alıyorsanız buji ve bobin değil ise, enjektör problemi de olabilir. Beyin problemi ufak bir ihtimal.
KEsinlikle GM delphi kullanmanız gerekmekte. VE yeni buji. Bu ikiliyi deneyin. Öyle görüşelim. Şuan herşey muamma.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Bobini dışarı cıkarıp denedik bujileri takıp etrafına kablo dolayıp şase yaptırarak izledik ikinci bobindeki buji ateşlemiyo.2 tane sıfır delphi marka bobinlede denedik onlrdada aynı 2.buji ateşlemiyo.bujiyi değiştirdik yine aynısı.delphiden yapıyo olma olasılığı varmı
Yorum
-
delphi üretimi GM' özel üretim gibi birşey düşün. Gm logosu olmayan üründe coğu kişi tekleme yaşadı. TEsisat ve beyni ellemeyin.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum