yine tekrarlıyorum arkadaşlar. makyajlı kasada ışık yeterliliğine bakıyor, gerekmiyorsa yani görüş varsa yakmıyor, tünel algılama derken tünelin mevcut durumunu analiz ediyor. garaj gibi çok karanlık yerlere girin deneyin birde şak diye yakıyor çünkü içerisinin karanlık olduğu kanısına vardı siz girerken içeri. 1-2 sn geç sönmesi normal yani problem olarak algılanamaz.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tünel algılama özelliği çalışan varmı
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View Postyine tekrarlıyorum arkadaşlar. makyajlı kasada ışık yeterliliğine bakıyor, gerekmiyorsa yani görüş varsa yakmıyor, tünel algılama derken tünelin mevcut durumunu analiz ediyor. garaj gibi çok karanlık yerlere girin deneyin birde şak diye yakıyor çünkü içerisinin karanlık olduğu kanısına vardı siz girerken içeri. 1-2 sn geç sönmesi normal yani problem olarak algılanamaz.
Yorum
-
anlıyorum elbette bu bir sorun eğer 1 dak uzun süren off durumu ve kafasına göre çalışma, ama eski kasa ile makyajlı arasında ki farka vurgu yapanlar için söylüyorum, makyajlıda durum farklı işliyor yani kıyas yaparken buna dikkat etmek gerek. yoksa bir problem gibi algılanabilir dışarıdan. ama sizin araçtaki gibi uzun süreli on/off durumu delay time tutarsızlığı bariz bir soruna işaret ediyor. ufukkk yabancı foumlarda araştırmak lazım1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Makyajlı kasa aracımda farkettiğim bir şey var. Bazen tünel çıkışı direkt karşıdan güneş ışığı vuruyor. Böyle anlarda kısaları hemen kapamıyor. 1-2 dk daha yanıyorlar. Sonra drl yanıyor. Yani araç duruma göre ayar yapıyor. Ben bunu sorun etmiyorum.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BirFani View PostGündüz tüm tünnelerde hatta pendiği bilenler için sahil yoluna marinaya inerken aydınlı yönüne giden köprü altından bile geçerken sensörler çalışıyor ve çıkışta da kapanıyor. Yani henüz bir sorun yaşamadım.2014 Insignia Sports Tourer Cosmo 1.6 170hp AT + Flex Ride + Navi + Çevre Görüş + Park'n Go + Kış Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Horizon star View Post2017 yılının başında afl plus farlar için yeni güncelleme yayınlanmıştı.İstanbul gedizlere çağrılmıştım.Güncelleme sonrasında tunel algılama özelliğindeki hatalar giderildi denmişti.Bu sorununuz için düzeltme mevcut yetkili servisle görüşünüz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: medi View Post
Aracınız kaç model? Ben cumartesi gittiğimde sordum herhangi bir güncelleme mevcut degil dediler.
Yorum
-
Eğer myopel e üye iseniz ordan gerekli teknik aksiyonları takip edebilirsiniz aracınıza özel,geçenlerde turbo güncellemesi gelmişti götürdüm servise turbodaki bir kaç rekor değişti ve yazılım güncellemesi yapıldı.2014 ve sonrası yazılım güncellemelerini takip edin yetkili servise sorunuz sizde olup olmadığını veya servis bu konuda ilgilenmeme taraftarı ise opel türkiyeyi arayıp aracınızın şasi no sunu vererek gerekli olan veya yayınlanmış güncelleştirmeleri size bildirirler her ne kadar yardım sever olmasalarda bunları söylemek zorundalar malesef.
Yorum
Yorum