Merhaba anahtari bagajda unuttum.kapilar kilitlendi yedek yok onerileriniz nedir?degisik cozumler var... fakat insignia icin?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Anahtari bagajda unuttum...
Collapse
X
-
Ynt: Anahtari bagajda unuttum...
Anahtara bir kezmi bastiniz iki kez ust ustemi ? Eger birkez basti iseniz arka kelebeklerden birini kirip kapiyi acin eger iki kez bastiysaniz vay halinize,cami kirip arabanin icine girip koltugu kaldirip anahtari almaniz gerekir iki kez basildiginda 2010 dan sonraki cosmolarda hirsiz kilidini devreye sokar mandallar acilir ama kapi acilmaz.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmet205Önce geçmiş olsun ama nasıl kendi kilitledi merak ettim. En hızlı çözüm çilingiri arıyorsunuz açıyorlar ama eve göre baya fazla istiyorlar.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Aracim edition sunrof acikti hadi dedim kumandaya basiyim kapansin kapandi bagajda bir sey unuttum dedim bagaji kapattim alicagimi alinca bir baktim kapilar kilitlendi kendiliginden2010 1.6 180 T Sedan Sport paket Teknik gri+sunroof+1994 Elantra 1.8 otomatik
09 L 1470
35 AZ 6274
Yorum
-
Kumandadan kilitleme tusuna basinca uzunca kendiliginden kapilar kilitleniyor cift kilitleme sistemi diye birsey herhalde o sistemde kapiyi kapatinca arac sen kilitlemesen bile kilitleniyor2010 1.6 180 T Sedan Sport paket Teknik gri+sunroof+1994 Elantra 1.8 otomatik
09 L 1470
35 AZ 6274
Yorum
Yorum