Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anahtari bagajda unuttum...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Anahtari bagajda unuttum...

Merhaba anahtari bagajda unuttum.kapilar kilitlendi yedek yok onerileriniz nedir?degisik cozumler var... fakat insignia icin?
    2010 1.6 180 T Sedan Sport paket Teknik gri+sunroof+1994 Elantra 1.8 otomatik

09  L 1470

35 AZ 6274

Ynt: Anahtari bagajda unuttum...

Önce geçmiş olsun ama nasıl kendi kilitledi merak ettim. En hızlı çözüm çilingiri arıyorsunuz açıyorlar ama eve göre baya fazla istiyorlar.

Yorum

Anahtara bir kezmi bastiniz iki kez ust ustemi ? Eger birkez basti iseniz arka kelebeklerden birini kirip kapiyi acin eger iki kez bastiysaniz vay halinize,cami kirip arabanin icine girip koltugu kaldirip anahtari almaniz gerekir iki kez basildiginda 2010 dan sonraki cosmolarda hirsiz kilidini devreye sokar mandallar acilir ama kapi acilmaz.
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet205
        Önce geçmiş olsun ama nasıl kendi kilitledi merak ettim. En hızlı çözüm çilingiri arıyorsunuz açıyorlar ama eve göre baya fazla istiyorlar.
        Merakinizi gidereyim,eger kapilar kilitli iken sadece bagaj acma tusuna basip anahtari icerde unuttugunuzda bu olay gerceklesir
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Aracim edition sunrof acikti hadi dedim kumandaya basiyim kapansin kapandi bagajda bir sey unuttum dedim bagaji kapattim alicagimi alinca bir baktim kapilar kilitlendi kendiliginden

09  L 1470

35 AZ 6274

Yorum

Kumandadan kilitleme tusuna basinca uzunca kendiliginden kapilar kilitleniyor cift kilitleme sistemi diye birsey herhalde o sistemde kapiyi kapatinca arac sen kilitlemesen bile kilitleniyor

09  L 1470

35 AZ 6274

Yorum

hocam krom çıtayı sök kapılardan birindeki tercihen arka taraf sonra tel ile açılıyor görürsün mekanizmayı kolaylıkla açılıyor yapabilirim diyorsan geçmiş olsun

Yorum

Sol on camin yatay citasi sokulup bir tel yada tornavida ile kiliti acabilirsiniz kapi direk kismi tarafindan

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih abi sol on camin krom citasini kapi diregini olan kismindan aciyim sonra mekanizma gorucem dogrumu

09  L 1470

35 AZ 6274

Yorum

Geçmiş olsun. Aynısı benim başıma gelmişti işte Allah'tan yedek anahtar evdeydi
                    2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mustafa147
                      Geçmiş olsun. Aynısı benim başıma gelmişti işte Allah'tan yedek anahtar evdeydi
                      aynı durum benimde başıma gelmişti

Yorum

İşleniyor...
                      X