Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Şanzıman yağı eksiltiyor, acil yardım lutfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Şanzıman yağı eksiltiyor, acil yardım lutfen

Arkadaşlar iyi pazarlar. İnsignia 2009 otomatik vitesin yağında azalma tespit ettim önce servis:şanzıman yazısı çıktı sonra ustaya goturdum araba durunca on kaputun sol altında az yağ birikintisi bırakıyor schell skirax şanzıman yağı koydu 2 lt şimdi bayır yukarı ikiden uce geçmeyen vites yağ gibi süper. 500 km gitgel yağ kaçağını buluruz dedi, yağ markası ve miktarı önemli mi bir de başka arkadaşın başına böyle bi şey geldi mi yardım lutfen

Ynt: Şanzıman yağı eksiltiyor, acil yardım lutfen

Sanzuman yagi normal sartlarda eksiltmez bence biyerlerde kacak var son zamanda altini biyere vurdunuzmu diyecem ama Sanzuman kaltelin biraz daha ust kisminda bence oralari gyzel bi sekilde yikatip sonra tekrardan gozlemleyin derin kacagi bulmak adina
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Marka dan ziade türü önemli.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

yağ kaçağını anlamak için 500 km biraz fazla geldi bana
        ihmal etmeyin sorunu bulmak için arayışlarınızı devam ettirin.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkürler önerileriniz için yarın sabah gidicem bence şanzıman çantasını değiştirecek bana kalsa keçeleri, yağ filtresini, aşınmış plaka varsa onları da degistirmek istiyorum benden önce 150000yapan bakımını yaptırdımi bilmediğim için. Hersey yarın netlescek ve iyi bi sonuç çıkacak umuyorum bu Uzun ömürlü tiptronik sanzimandan. genel kanaat sağlam olduğu yönünde çünkü active select in

Yorum

Hadi hayirli sonuclar diyelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benim eski 1.6 T astrada şanzıman yağı soğutucusuna giden metal hortumdan terleme yapıp eksiltiyordu garanti bitmiş olmasına rağmen opel politik garanti diye bişeye sokup ücretsiz değiştirmişlerdi, sizde o borulara bakabilirsiniz.
              insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Aynen ondan galiba oring den kaciriyor dedi bizim profesör üstad. Soğutucu bağlantı oringi mi neymiş, yani metal bişeydi evet. Demek servis bedava yaptı hayret insanın pek inanasi gelmesede bu soğutucu dedikleri radyatör gibi bi şey mi yoksa yağ muhafaza diye mi geçiyor literatürde

Yorum

Şanzıman yağı soğutucusu radyatörü yanlış bilmiyorsam
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

İşleniyor...
                  X