Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sonradan takılan Bluetooth kitinde eşleşme sorunu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sonradan takılan Bluetooth kitinde eşleşme sorunu

Herkese Merhaba,
    Önce kendimi tanıtmam gerektiğini biliyorum ve ilk fırsatta yapacağım ancak biraz acil olduğu için önce bu mesajı yazmak istedim.
    2.0CDTI Insignia 130hp Edition + Elegance paket ile 2 gün önce teslim aldım. Öncesinde aldığımız bayii bir hayli yıprattı bizi ve aşağıda linkini verdiğim Opel'in orijinal Bluetooth araç kitini zor da olsa taktırabildik.

Sorun şu ki
    -2 eşleşme modundan handsfree modunda eşleştirme yapabiliyorum (her ne kadar arayanın sadece numarasını söylese de) ancak arama geldiğinde direksiyondaki düğmeden telefonu açamıyorum ve telefondan açtığım zaman da kit devre dışı kalıyor ve sesi telefona veriyor.
    -2.si ve daha önemlisi Opel'in yurtdışı sitesinde bu kit ile otomatik tel. defteri senkronizasyonu yapilabileceği yazsa bile config Menüsünde telefon ayarları çıkmıyor ve dolayısıyla SAP diye adlandırılan sim kart eşleşme işlemini yapamıyorum.

Servisle konuştum ve gelin bir bakalım dediler; yarın gideceğim ancak aynı servis, aracı almadan önce "bu araca bluetooth takılmaz" demiş ve benim bulduğum yukarıdaki link sonrası ikna olmuş ve har nasılsa öyle bir kit yok derken 5 gün sonra montajı bitirip teslim etmişti. Kısacası servisin söyleyeceklerine de güvenmiyorum
    Bugün telefonda ilgili ve bilgili olması gerekn kişi bu kitin herhangi bir tanıtma ve/veya yazılım gerektirmediğini ve SAP işlemini desteklemediğini söyledi. Sırf herifin burnuna sokmak için kastım aşağıdaki kurulum şemasını da buldum (sondaki simgelerden benim anladığım bir yazılım kurulumu gerektirdiği), ve yukarıdaki linkin çıktısını aldım.

Çok uzun oldu biliyorum ama gerçekten sinirliyim... maad
    Uzun lafın kısası bu şekilde sonradan Bluetooth taktıran veya konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen bir fikir verin.
    Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...

Bu arada kullandığım tel. HTC HD2

Ynt: Sonradan takılan Bluetooth kitinde eşleşme sorunu

haklısınız, yazılım atılması lazım
    InsigniaTEAM

Yorum

Bu konuda bir tecrübeniz oldu mu yoksa sadece bilgi olarak mı söylüyorsunuz?

Yorum

Ben birşey soracağım Htc marka telefonunuzun işletim sistemi Android mi?

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Windows Mobile 6.5 professional

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ugur
            Bu konuda bir tecrübeniz oldu mu yoksa sadece bilgi olarak mı söylüyorsunuz?
            aracın herşeyi yazılıma bağlı, sadece kablosunu takmak yetmiyor. mesela aracınızda standart bulunan ama fabrikada aktive edilmediği için araçta yok gibi görünen kaç tane donanım vardır bilemeyiz kendi tecrübem yok ama çevreden tecrübeli olan çok gördüm zaten verdiğiniz pdf'in son sayfası da yazılım gerektiğini gösteriyor.
            InsigniaTEAM

Yorum

ok. onun farkındayım da somut bir örnek varsa daha emin bir şekilde servise gitmek istiyorum.
              Yine de teşekkürler..

Yorum

somut örnek; Astra H kasaya hız sabitleyici bulunan sinyal kolunun takılması, ardından yazılımla aktivasyonu
                bu bluetooth kitini her Opel için opsiyonel üretiyorlar ama uygulayan hiç görmedim, o yüzden CC üzerinden örnek verdim.
                InsigniaTEAM

Yorum

Uğur bey afedersiniz benim aracımda edition elegance bende bluetoot kiti taktırmak istiyorum size sormak istediğim sizin kitinizde fotodaki gibi sallanan bi kumandaya sahip mi goruntusunu begenmedimde su an yazilimi yukletip sorunsuz kullanabiliyormusunuz ve kaça maloldu tesekkurler

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

konu geçmiş ama yeni açmayayım dedim edition elegancelarda direksiyonda tuşlar var conf menusünde tlf ayarları var ama bağlantı olması için illa bu kiti mi almalıyız cdc400 var benim araçta

Yorum

CDC400 ise bluetooth yok.

Yorum

İşleniyor...
                      X