Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Far Yükseklik Ayarı Hk.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Far Yükseklik Ayarı Hk.

Herkese hayırlı bayramlar şimdiden.
    Cosmo aracımda ki sol far bozuk olduğu icin değiştirdim. Çıkma yeni far aldım takdirdim fari değiştirirken her iki farin xenon ampullerini de osram ampul ile degistirdim. Ancak yeni takılan sol far sağa göre daha yukarıyı aydınlatıyor ve daha parlak yaniyor. Her ikisinin esit olmasi icin kalibrasyon ayar vs. Mı gerekiyor bilgisi olan var mıdır?

Ynt: Far Yükseklik Ayarı Hk.

Yardımcı olacak yok mu???

Yorum

Afl far sistemi far yuksekligini kendi ayarlar hic bir zaman iki far %100 ayni olmaz direksiyon yonune gore farlarin acilari degisir siz sadece ampulleri degistirdiseniz sorun olmamasi lazim yok bizdum sorun var diyorsaniz bir torna vida ile far ayari yapabilirsiniz duz bir zeminde iken bir duvara farlari yansitarak yuksekligi ayarlayabilirsiniz ama ugrastirir.

Servise gidin ayarlasinlar en kolayi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Afl far sistemi far yuksekligini kendi ayarlar hic bir zaman iki far %100 ayni olmaz direksiyon yonune gore farlarin acilari degisir siz sadece ampulleri degistirdiseniz sorun olmamasi lazim yok bizdum sorun var diyorsaniz bir torna vida ile far ayari yapabilirsiniz duz bir zeminde iken bir duvara farlari yansitarak yuksekligi ayarlayabilirsiniz ama ugrastirir.

Servise gidin ayarlasinlar en kolayi
        Teşekkür ederim ilginize

Yorum

İşleniyor...
        X