Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gazı kokledıgımde tepkime geç oluyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Gazı kokledıgımde tepkime geç oluyor

Herkese merhaba
    Bugün memlekete giderken klima acık 170 km yle giderken gazı koklediğimde tepkime geç oluyor yani 250 km ye çıkan araba bugün 190 km ye zar zor çıktı tabiri caizse gaza basınca tepkimeyi geç alıyor aracım 72000 km de 60000 km de buji değişti acaba bujidemi baskı Balat'amı alakalı yokuşlarda devir düşmesi oldu
    2010 1.6 180 T Sedan Sport paket Teknik gri+sunroof+1994 Elantra 1.8 otomatik

09  L 1470

35 AZ 6274

Ynt: Gazı kokledıgımde tepkime geç oluyor

Bu bahsettiğiniz sorun enteresan,

Öncelikle şartlara bakmak lazım,

170 km hızla giderken vitesininzin durumu nedir? 6 viteste basarsanız tepki alamazsınız uzun ve düz bir yolda yavaş yavaş hızlanır ama aracınız 4 viteste ise ve tam deviri tamamlatıp 5. vitese geçiş yaparsanız sorun olmaması lazım.
    Benzinli araçlar eğer uzun ve dik rampalara hızlı çıkmaz iseniz ve büyük viteste iseniz devir düşer bunun olmaması için uygun vites ve biraz gaza ihtiyacı vardır.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ben de baskı balatayla ilgili ekleme yapayım; balatayı sıyırdıysanız sadece 170 km hızla giderken yapmaz, torkun yüksek olduğu her devirde ve viteste yapar.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Evet kalkışta hız gostergesı devıre yetişemiyor bariz fark ediyor
        2010 1.6 180 T Sedan Sport paket Teknik gri+sunroof+1994 Elantra 1.8 otomatik

09  L 1470

35 AZ 6274

Yorum

72000 km baskı balata için uzun bir süre. Aracın baskı balatası hiç değişmediyse ilk buraya bakın derim.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

bende de hemen hemen aynı sorun var. gaza basıyorum hatta köklüyorum hızda fazla bi değişiklik yok fakat devir 4000 5000 e çıkıyor. biraz araştırma yaptım baskı balata bitmiş

Yorum

Bendede ayni problem var arac 3-4-5-6 viteste gaza yuklendigimde devir hizla yukselirken km.saati bir o.kadar hizli yukselmiyor bende baski balatadan suphelendim. Serviste bir arkadasa sorum debriyaj siyiriyordur dedi servis 1000 tl uzeri cikar.disarda daha uygun yaptirabilirsin dedi bilgis olan varsa paylassin lutfen

Yorum

Turbo Şarjlı Araçlarda Atmosferik Değişikliklerin Performansa Etkisi Çok Fazlacadır. Havadaki Oksijen Yoğunluğu, Hava Basıncı, Hava Sıcaklığı vs. Gibi. Değişiklik Olup Olmadığını Mümkünse Aynı Hava Koşullarında ve Aynı Parkurlarda Test Edin.

Yorum

İşleniyor...
                X