Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar yardım

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: arkadaşlar yardım

Sizin sorununuzu 1.4T + LPG + yazılım çözer. Hele ki yeni stil paketli olursa tadından yenmez. Uslu gitmek için 1.6T önermiyorum çünkü o motorla uslu gidilmiyor Dizelde de 130 beygirlik alıp yazılım yaptırırsanız çok hoş olur.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bence hiçbir şekilde 1.4T düşünmeyin hatta uzak durum derim.Benim tavsiyem 2.0 CDTİ olacaktır.Hem yakıt cimrisi hemde performansı oldukca tatmin edici.Ama ısrarla söylüyorum 1.4T alıp kendinizi üzmeyin

Yorum

1.4T neden düşünülmesin. Egonomik ve güç bir arada bir çözüm.
        İnsignia da tek düşünülmemesi gereken motor 1.6 atmosferiktir.

Kişisel fikrim ise; Ütopik motorları hesaba katmazsak ( V6, 2,8, vsvs..... ) 1,6T insignia için en alınası, verimi en yüksek motorlardan en başa oynar. İnsingia 1,6T ile insignia dır
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Alınsa bile ben ben satışıda düşünüyorum ki ikinci el araç piyasasıyla yakın olan biriyim 1.4T İnsignia yı aldığınız zaman onunla kardeş olma oranınız biraz yüksek maalesef 1.6 atmosferiği hiç söylemeyim bile...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BLADE
            Bende 2.0 Turbo 4x4 var yakıt olarak şehiriçi:045krş şehirdışı:0,32-35krş gibi yakıyor,şehirdışı çok gidiyorsan 2.0 tercih meselesi ama daha zevkli oluyor, sonuçta bende hafta sonları biniyorum.Araba benim için tutku lpg tercih meselesi vergi 1080+1080 bende daha önce 1.6 180 bg var idi kasa ağır olduğu için motorda büyük olunca hızlanma ve ivmelenme daha iyi oluyor.Karar size kalmış.
            kardeş aracın şehir içi fabrika verisi 14 lt den fazla dediğiniz gibi olsa keşke zamanında çok araştırdım ama cesaret edemedim

Yorum

selamlar,
              1,4T elbette iyidir. araba yürümeye başladıktan sonra kasa ağır olduğu için sürekli alttan bir güç sarf edeceği için, uzun vadede pek ekonomik olacğaını düşünmüyorum.
              eğer yanlışım varsa lütfen düzelin.

elbette sakin bir kullanıcıyım ama otoban gördüğünde insanın da arabanın hakkını veresi de geliyor tabii ki.,

insignialar hakında yaptığım araştırmalar da hep uzun yol yaptığım için şuan 1,6T ile 2,0CDTİ modelleri arasında kaldım.
              bu iki model arasındaki fark nedir. hangisi daha mutlu eder

Yorum

Hiz istiyorsaniz 1.6t 180 hp
                Ekonomi 2.0 dizel 160hp

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

1.4t lere kullanmadan olumsuz yorum yapmayın derim. 1.4 motor bu arabayı kaldırmaz diyen herkesi şaşırttım yeterince ama kullanmayan hala aynı düşünebiliyor.
                  @Murat
                  2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

1.6t iyidir
                    2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Yorum

Ben de çiçeği burnunda bir insignacı olarak 1.6 T'yu öneririm. Yaklaşık 1 aydır biniyorum. Oldukça memnunum. Güç/Konfor/Ekonomi oranlamasında en binilesi araç olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Benim aracım lpg'li. Magnezyum subapların zamanla deforme olması durumu maalesef doğru lakin toplam çelik subap maliyeti 250 tl + işçilik ve ufak tefek ıvır zıvır masrafımın olacağını detaylı araştırmalarım neticesinde öğrendim. Yani yüksek bir masraf oluşturmuyor.
                      Sonuç olarak çekince ile aldığım insigniamdan fazlasıyla memnunum.
                      Opel insignia
                      35 NBP 24
                      - 1.6 T - Cosmo - 2010 - Gri - afl
                      - 18" Jant - dvd 800 - Lovato obd lpg

Yorum

İşleniyor...
                      X