Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selektör için Led Xenon?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Selektör için Led Xenon?

Arkadaşlar merhaba,

önceki aracımda (Vectra C) mercekli far vardı ve sislerde dahil olmak üzere tamamını xenon kitlerle değiştirmiştim. Şimdiki aracım edition paket ve malumunuz mercekli far yok. Çıkma v.s mercekli far arayışındayım ama yazı geçirmeden takamayacağım sanırım. Demem şu ki, otobanda beni gören araçlar çekilmiyor yoldan Hayır Vectrada farı gören selektörü gören çekiliyordu ne güzel, bunda Şahin, Doğan tarzı bir araç kullanır gibi hissediyorum kendimi. Bir arkadaşta gördüm Hondasına takmış, led xenon diye bir kit. Ampul üzerinde balans soğutucu v.s herşey mevcut. Ekstra bir kit falan takılmıyor direkt far ampulü yerine takıyormuş.

Aranızda kullanan var mıdır?

Farlara xenon takmak istemiyorumi mercek yokken rahatsız edici bir görüntü oluşuyor, far sis v.b normal gün ışığı rengindeyken sadece uzun ampulünü değiştirmek istiyorum.

Tavsiyeniz ne olur?

Ynt: Selektör için Led Xenon?

merhaba ben daha önceki aracımda kullanmıştım cree led xenonlar sizin bahsettiğiniz gibi uzunda şimşek gibi çakıyor piyasada 200 tl civarında

Yorum

Orjinal yazı sahibi: davutmaral
      merhaba ben daha önceki aracımda kullanmıştım cree led xenonlar sizin bahsettiğiniz gibi uzunda şimşek gibi çakıyor piyasada 200 tl civarında
      İnsigna mıydı aracınız?

Yorum

Bir de aracın uzun far ampul tipi nedir? H7? H4? vs?

Yorum

daha önce ben skoda superb de kullanmıştım sizdeki insignia ise sanırım uzunu h7 öyle hatırlıyorum ama siz yine de alırken sorun ampül yapısını

Yorum

İşleniyor...
          X