Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hararet yükselmesi ve hafif güç kaybı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hararet yükselmesi ve hafif güç kaybı

2009 model 180 hp cosmo aracım var dün ankaraya gittiğimde ankara girişinde soğutucu az soğutucu koyun uyarısı geldi trafikte olduğumdan o an müdahalede bulunamadım ama 1 saat sonra motor suyu bölmesine su koydum tekrar trafiğe girdim aracımın harareti ankara çıkışından sonra 95-97 arası bir değere ulaştı ve eskişehire gelene kadar o noktada çakılı kaldı. Direk aracı servise teslim ettim danışmanla görüştüğümde aracı bilgisayara bağladıklarını ancak herhangi bir ikaz almadıklarını incelemelerin devam edeceğini söyledi. araçta son bir haftadır klima full açıkken 1. viteste güç kaybıda yaşadım. Aracı Ankara trafiğine yabancı olduğum için biraz agrasif kullandım. Hareret olayı bu şekilde başına gelen varmı, bir de siz değerli dostların görüşleri nelerdir. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. tmr
    Insignia 1.6 Turbo 180 Hp Cosmo + Flexiride + DVD800 + Sunroof

Ynt: Hararet yükselmesi ve hafif güç kaybı

Oncelikle gecmis olsun

Servis iyi kontrol etsin su tanki kapagini cok sert sikmayin catlatmis olabilirsiniz devir daim pompasini kontrol ettirin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İlgin için teşekkür ederim abi bugün onları kontrol etmelerini söyleyeceğim..

Yorum

katalizör içindeki parçalar kırılıp egzosu tıkamış olabilir.Bu durum tıkanma derecesine göre çekiş laybı ve hararet yapabilir.
        İnsignia 1.6 Turbo edition elegance paket 17" jant teknik gri

Yorum

teşekkür ederim, kontrol noktası hususunda aklımda bulunsun..

Yorum

İşleniyor...
          X