Ne yazık ki lastikçiler artık mallıklarından mı yapıyorlar, i.neliklerinden mi yapıyorlar anlamıyorum. Söküp takarken jantı çiziyorlar, diş sıyırıyorlar. Piyasada düzgün lastikçi bulmak zor. Bir gün megane'nın jantlarını değiştiriyorum, bu bijon sıyırmış dedi, nasıl olmuş dedim, takarken biri düzgün takmamış dedi, ben de dedim ki bu arabanın jantlarını senden başka kimse söküp takmadı, sıyrıldıysa sen sıyırmışsın dedim, mal gibi baktı.
Allah boyle sorunlar vermesin. Yoksa isimiz sansa kalmis. Kime guvenip gideceksin. Herkes kendini usta saniyor.
Sorun yaşayanlarında hemen hemen hepsi flexi olmayan insignialar. Normal insignianın direksiyonu hızlandıkça sertleşmiyor aksine 245 tabandan dolayı yumusuyor bile. Sebep belki de bu olabilir yollarımız da hafifte olsa dalgalı olunca balans gibi hissediliyor olabilir.
işin garibi aynı yoldan defalarca geçiyorum, bir yapıyor lap lap bir de tık yok neredeyse. Mesela geçen cuma akşamı bursada düğün vardı. İnegölden 6 kişi bindik arabaya, araba oturdu ( yay takmışım gibi ) çıktık çevre yoluna neredeyse titreme falan yoktu. Yaw kafayı yedirtecek bu araba bana. artık her şeye dikkat eder oldum araçta.
Valla bende lastik degistirecegim bu şekilde araba suremiyorum. Balans bir yapıp bir yapmaması çok garip. Hem de aynı yolda aynı şartlarda. Eğer lastik değişimi sonrası da problem cozulmez ise bende satacağım aracımı
Valla bende lastik degistirecegim bu şekilde araba suremiyorum. Balans bir yapıp bir yapmaması çok garip. Hem de aynı yolda aynı şartlarda. Eğer lastik değişimi sonrası da problem cozulmez ise bende satacağım aracımı
Yusuf bey benide bilgilendirirseniz sevinirim merak ediyorum
merhaba arkadaşlar maalesef sorunlarımız aynı.bende 2012 2,0 dizel insignia kullanıcısıyım.aracı aldığımda üzerinde barum marka lastik vardı. 11 tane ayrı rotbalanscıya gittim.11.ci işimi çözdü diyebilirim.ilk önce makinada balans ayarı yaptı. sonra üzerinde çevirdi.çeviren makinanın hassas ayarı var üzerinde. onu 1 e getirdi. tanıdığınız varsa deneyin tavsiye ederim.inşallah düzelir.aracım otomatik. herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.önleri çevirtirken araç çalışır ve n pozisyonunda,arkaları çevirirken stop ederek yaptırdım.yinede çevirtirken ustanıza danışın.
Tekrar hoş geldiniz o zaman Balans sorunsuz aracınızla keyifli sürüşler.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum