Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6T İNSİGNİA MOTOR GÜCÜ AZALTILDI UYARISI !!!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.6T İNSİGNİA MOTOR GÜCÜ AZALTILDI UYARISI !!!

Orjinal yazı sahibi: davutmaral
    trabzonda var mı bildiğin iyi bir usta olmadı bayramdan sonra gelip orda baktırayım
    Benim kendi özel servisim var. Aracımı gözüm kapalı onlara teslim ediyorum. Opel Adam. İsterseniz özelden size ustaların tel. verebilirim. Bayramdan sonra baktırırsınız aracı.
    Ordan memnun kalmazsanız 3-4 tane daha özel servis var. Olmazsa yetkili servise de baktırabilirsiniz..
    @Murat
    2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Olur abi senin muhabbetin varsa ben geldiğimde senin selamın ile gideyim sana zahmet ben daha burda servise gitmek istemiyorum

Yorum

Olur abi senin muhabbetin varsa ben geldiğimde senin selamın ile gideyim sana zahmet ben daha burda servise gitmek istemiyorum
        2 tane özel servise benim ismimle gidersiniz, gereken ilgi ve indirim yapılır. Bir servise daha ben başka birinin ismini verip sizi yönlendiririm, yine gereken yapılır.
        Yani 3 özel serviste tanıdıklarım var. Gelmeden önce haber verin yeterli..
        @Murat

Yorum

Tamam abim allah razı olsun gelmeden ben sana yazarım haberleşiriz.

Yorum

Tamam abim allah razı olsun gelmeden ben sana yazarım haberleşiriz.
            Ok..
            @Murat

Yorum

murat abinin yönlendirmesi üzerine tranzondaki özel bir opel servisine gittim hortumda falan problem olmadığını söylediler cihaza falan bağladılar sıkıntı hava akış metre dedi elinde olmadığından takıp deneme fırsatım olmadı ama en kısa zamanda değişeceğim.

Yorum

Sorununuz çözüldü mü acaba? Benim aracım da 10 gündür aynı sebepten dolayı özel serviste. Bu 10 günden önce motor gücü azaltıldı uyarısı sebebiyle götürdüm, sensör değiştirdiler 60-70 km kullandıktan sonra aynı uyarıyı verdi. Tekrar servise bıraktım turbo hortumlarını kontrol ettiler birkaç çatlak olduğunu söyleyip bunları değiştirdiler. Daha sonra aracı test ettiklerinde yine aynı uyarıyı verdiğini söylediler. Uzunca bir süre problemi bulamadılar, yapmadan vermeyin bana aracı dedim. 2 gün önce arayıp sorunu bulduklarını ve egzoz manifoldundan kaynaklandığını, manifoldun içini boşalttıklarını (çok fazla anlamadığımdan neyi boşlattılar bilmiyorum) şu an aracın uyarıyı vermediğini ancak çok gürültülü çalıştığını söylediler. 5500 TL parça fiyatı verildi. Fiyatı yüksek bulduğum için yan sanayi bir şeyler ayarlayacaklar. Muhtemelen bugün çıkacak araç. Bakalım göreceğiz sonuç ne olacak.

Yorum

Katalitiği boşaltmıslar. Bence haybeye iş gibi duruyor. Boşalan kat Tıkalı oldugundan o hatayı alıyor olabilir siniz.
                  Bu, o2bank2 sensorun hata mesajı ile güç azaldı uyarısı alıp gücü azalıyor. Ecu gücü bilincli azaltıyor. Sorun yüksek ihtimal ile hatalı bozuk o2 sensörü.
                  Kat Tıkalı ise yüksek devirde kullanıp açabilirsiniz.

Ayrıca kat orjinal manifold ile gelir. Komple manifoldu almanıza gerek yok. Kat alıp takılabilir içine.
                  1000.1500 kadar tutmalı. Komple egzos sistemi 5000 kadardır.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bu işlerden anlamayınca insan neyin ne olduğunu bilemiyor haliyle. 5500' ü fazla bulunca verilen fiyat 1100 TL. Belki de sizin söylediğiniz işlemi yapacaklar. Dediğiniz gibi yüksek devirde kullanınca açılıyorsa hiç tıkanma yapmaması lazım. Çünkü zaten genelde yüksek devirde kullanıyorum. Daha önce bir sensör değişti ama O2 sensörü mü bilmiyorum.

Yorum

ben o günden sonra almadım o uyarıyı normalde zaten gelen bir uyarı değildi son sürat hızlanmalarda 220 km/hız lara gelince yazıyordu bir kaç kez denedim yazmadı bende daha fazla zorlamadım.

Yorum

İşleniyor...
                      X