Herkese merhaba aracımı geçen gün denemek için bastığım zaman 5. vitesin sonlarına doğru motor gücü azaltıldı uyarısı verdi. formlara baktım bu konu açılmış fakat bende herhangi bir performans düşüklüğü olmadı araç aynı şekilde gidiyordu ama o uyarı canımı sıktı. Aynı sorun ile karşılaşan var mı acaba neden yapar.Servise götürdüm birşey yok dediler. sorun nedir acaba ? Şimdiden teşekkürler
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6T İNSİGNİA MOTOR GÜCÜ AZALTILDI UYARISI !!!
Collapse
X
-
Ynt: 1.6T İNSİGNİA MOTOR GÜCÜ AZALTILDI UYARISI !!!
Sensörsel bir şeydir ,akü kutup başını söküp takın. Map sensörünüz de bozuk olabilir.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
-
Güç azaldı uyarısı genelde
ençok
1-Turbo hortumunun yerinde çıkması yada çıkmak üzere olduğunda
Çözüm hortumların keleplçelerini kontrol edip sıkılması
2-Sensör hatası
Çözüm Akünün kutup başını söküp takma
3-Silindirlerden birinde hata olması (Yazılımlı araçlarda çıkar genelde 4 Silindirde)
Çözüm Motor yapılacak
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Servise geçen götürdüğümde turbo hortumlarının tamamını kontrol ettiklerini söyledi. sorun hortumsal değil. Sensör hatası olma ihtimali var. Araçta şimdilik bir yazılım yok araç orijinal. normal şehir içi kullanımda sıkıntı yok fakat üst hızlara çıkayım dediğimde aramaya yüklenince 220-230 larda yazıyor.
Yorum
-
Sensör anlık olarak hata vermiştir eğer güç azalması olmadıysa sorun olmaz. Turbodan falan olsa araç çekişten düşerdi ki sizde çekişde azalma olmamış. Rahat rahat binin evhamlı olmaya gerek yok derim.İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800
Yorum
-
dün araca yazılım yapalım dedik araç yazıldı bindik hiç fark yok yazılımı yapan arkadaş motor gücü azaltıldı uyarına bağladı ve araban basınç kaçırıyor kaçağı bul ondan sonra yazılım yapalım dedi ama ben erzurumda bunu çözecek usta bulamadım haftasonu bir map sensörünü değişip deneyeceğim. Başka da bir şey söyleyen olmadı bilmiyorum ne yapayım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: davutmaraldün araca yazılım yapalım dedik araç yazıldı bindik hiç fark yok yazılımı yapan arkadaş motor gücü azaltıldı uyarına bağladı ve araban basınç kaçırıyor kaçağı bul ondan sonra yazılım yapalım dedi ama ben erzurumda bunu çözecek usta bulamadım haftasonu bir map sensörünü değişip deneyeceğim. Başka da bir şey söyleyen olmadı bilmiyorum ne yapayım2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Yani aynı sıkıntı değil ama geçenlerde bende de bir uyarı verdi. ESP hatası v.b diye. araç koruma moduna geçti falan sonra stop ettim v.s falan geçti. Ama şuan kontağı açınca 3 kere dıt dıt dıt diye ses geliyor acayip sinir bozucu gidip hata kaydınıda sildiremedim, kutup başını mı söksem acaba?
Yorum
-
adam ankaradan geldi yazılım için herkesin aracında gözle görülür fark var.bende hiç fark olmadı normal denediğim yolda denedim çıktığı hız aynı aracı sıkıştırınca motor gücü azaltıldı yazıyor onu baktır dedi. Yazılımı yapanda Ankara'da tannınmış isim remaps ümit doğan
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: davutmaraladam ankaradan geldi yazılım için herkesin aracında gözle görülür fark var.bende hiç fark olmadı normal denediğim yolda denedim çıktığı hız aynı aracı sıkıştırınca motor gücü azaltıldı yazıyor onu baktır dedi. Yazılımı yapanda Ankara'da tannınmış isim remaps ümit doğan2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum