Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Baski balatadan gelen asiri koku ve duman

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Baski balatadan gelen asiri koku ve duman

Ve arabanizin baski balatasindan koku yada duman geldiginde kesinlikle zorlamayin imkan varsa araci kullanmayin soguyana dek yoksa balatayi siyirmaya devam eder
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      Surucu acemligi ile alakasi yok oguz hocam en kralini cakmak cebimden cikartirim ozellikle insigniada yillarimiz gecti dik acili bir yokusta bu aslinda opele has bir durum daha once astra h kasadada boyle bir sorun olmustu opeller yokusta zorlanir hele geri geri tamamen bitirirsiniz arabayi geri geri yokus cikmayin kesinlikle
      Ne kadar gaz verirseniz verin baski balatanin gucsuzlugundemi nedenini bilmiyorum direk yakiyor malesef
      Baski balata bitecegi zaman aracinizda hissedersiniz biraz bosa cevirme olur anlayinki balata bitmis ve genelde volan ile birlikte degisir.
      Ben insignia kullanıcısı olarak biliyorum sürücü arkadaşın acemi olmadığını. Dışarıdan bakanlar için konuyu açan arkadaşa hitaben söylemiştim.Seninle ve şöförlüğünle ilgili bir yorum değildi ama alınganlık göstermişsin. Ben hiçbir platformda birisinin herhangi bir konuda yetkinliği hususunda yorumda bulunmam.
      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Geri geri yokuş çıkma konusunda başarılı bir şoför olarak görürüm kendimi.
        Ancak insignia aracımda bu tamamen devre dışı kalıyor.
        Araç geri çıkmanız için kendini size bırakmıyor. Sanırım burda yokuş kalkış desteğinin aracı tutması etkili oluyor.
        Sürekli de deneme yapılacak bir parça değil debriyaj..
        @Murat
        2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
          Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          Surucu acemligi ile alakasi yok oguz hocam en kralini cakmak cebimden cikartirim ozellikle insigniada yillarimiz gecti dik acili bir yokusta bu aslinda opele has bir durum daha once astra h kasadada boyle bir sorun olmustu opeller yokusta zorlanir hele geri geri tamamen bitirirsiniz arabayi geri geri yokus cikmayin kesinlikle
          Ne kadar gaz verirseniz verin baski balatanin gucsuzlugundemi nedenini bilmiyorum direk yakiyor malesef
          Baski balata bitecegi zaman aracinizda hissedersiniz biraz bosa cevirme olur anlayinki balata bitmis ve genelde volan ile birlikte degisir.
          Ben insignia kullanıcısı olarak biliyorum sürücü arkadaşın acemi olmadığını. Dışarıdan bakanlar için konuyu açan arkadaşa hitaben söylemiştim.Seninle ve şöförlüğünle ilgili bir yorum değildi ama alınganlık göstermişsin. Ben hiçbir platformda birisinin herhangi bir konuda yetkinliği hususunda yorumda bulunmam.
          Hayır hayır kendi üstüme alınmadım tabikide,alınganlıkta göstermedim tamamen farklı anlasılmalar var demekki
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Dizel araçtan sonra bu araçta böyle bir tecrübe yaşamanız normal Birde aktif kullanıcılar tarafından geri giderken TC'nin kapatılması önerilir, onu da deneyin isterseniz.
            InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
            X