Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Baski balatadan gelen asiri koku ve duman

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Baski balatadan gelen asiri koku ve duman

Arkadaslar merhaba dun ankaradan 2010 1.6 t aracimla istanbula kadar geldim arac yolda 150 190 arasi hizla geldim bir saat kadar stop halinde kaldi tekrar calistirip evin onune geldim daha once vectrami palio mu parkettigim yokusa geri geri cikmak istedim cok degil bir oki deneme arabadan duman ve koku cikmaya basladi bende asagi biraktim ve benim girmek istedigim yerede bi badka insignia girmis soforlugum de cok acemide degilim bana gore arac gereksiz ve cok cabuk duman koki yapti baski balata 25.000 km once degismis ama debriyajda cok sert neden boyle olmus olabilir daha hic calistirmadim sorun devam edermi acaba korkuttu beni

Ynt: Baski balatadan gelen asiri koku ve duman

Adem Bey,

Insignianın en kötü tarafı geri geri bir rampya çıkmak ve bu esnada turbo devreye girmediği için debriyaj ve gazla aşırı yüklenme oluyor bu tür yerlere geri geri değilde düz park etmeye çalışın yada aracınızı hiç zorlamayın düz bir yere park edin.

balata dan duman ve aşırı koku geldiğinde aracı hiç zorlamayın 1-2 saat bekleyin düzelir ama bu tür olaylar baskı balatanın çabuk bitmesine sebep verir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Cok sagolun icim rahat etti biraz diger araclarim dizeldi ve alismisliktan olsa gic sikinti cekmezdim dun bunda resmen acemi sofor gibi ortalik duman koku oldu gerci benzinli arac ve debriyajina yabanciyim onunda etkisi ile soylediginiz birlesince boyle bisey oldu isin kotu tarafi benim girmeyi beceremedigim yere benden sonra bi baska insignia girmis

Yorum

Fatih bey
        Araci ankaradan yeni aldim yolda gelisi hosuuma gitti ben 110 120 gibi gidiyorum sanirken bi bakiyoeum 185 olmus oturakli arac ama park ederken yasadigim cok asiri moral bozdu bide kaskoya verilen 4.500 tl lik fiyat tabi

Yorum

Yaşanılan koku-duman hadisesi olağan, ama 2010 model 1.6 T için 4.500.- tl
          kasko ücreti olağanüstü. Yerinizde olsam poliçeyi iptal ettirir kaskosuz gezerdim

Yorum

111653 OPEL INSIGNIA HB COSMO 1.6 (180) 2010 49.390,00

Aracınızın pert total değeri yukarıdaki gibi, yaptığı kilometreye göre bu tutar
            üç aşağı, beş yukarı değişebilir, 4.500.- tl kasko sigortası mı olurmuş, hayret!

Yorum

Kaskonuz baya pahalıymış

Birde araçlarımızda Hill Holder sistemi mevcut bunu kullanmaya özen gösterirseniz daha iyi olur.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sigortaya 960 tl kaskoyada su an icin 1350 tl halk sigorta iyi degil diyolar 2150 tl euro sigorta fiyqt verdi
                Hil holder yokusta kendi tuttu zaten onu bilmiyodum panikledim zaten fakat insignia nin geri vitrs rampa cikma olayi biraz sikinti bu kadar cabuk baski balata dumanmi olur tqmam benzinli araca ve debriyaja yabanciyim ama bana abartili geldi dahada geri vitese takmam bugunde dik rampa cikarken asr kayma isigi yanip yanip sondu

Yorum

Soylediginiz gibi bizim araclar biraz dik acili yokuslarda geri geri o dumani atar,sizin yapacaginiz boyle bir durumda araci biraz sogutmaniz anlik yumusakliklar ve sertlikler olabilir .
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Sadece ornek vericek olursak bi 1-2 bin kmlik baski-balatanin omrunden yemissinizdir
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Kdr bey
                      Tuhaf bi durum ama geri yokus cikmamak 1.2 bin degilde benim bi 5 10 binlik gitti sanirim asagi parkettim kaputu actim nerdeyse 5 10 dakika duman cikti

Yorum

Yakın zamanda benzer sebepten 2 yaşında ve 23 bin km'deki aracımın baskı balatasını değiştirdim. Geri geri rampaya çok dikkat edin demiyorum, mümkünse hiç çıkmayın diyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

can sıkıcı bir durum. aracınızın baskı balatasını kontrol ettirin derim. 5-10 dk duman uzun bir süre. Geri geri rampa çıkmamak hoş gelmiyor kulağa, bu araca yakışmıyor.
                          1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                          Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Diğer markalarında araçları ağır.Onlarda bu tür sıkıntı olmuyor mu? Böyle şahşahalı bir araçla yokuşta kalkış yapamamak sürücü acemiliği gibi gözükür dışarıdan.Geçmiş olsun.
                            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Surucu acemligi ile alakasi yok oguz hocam en kralini cakmak cebimden cikartirim ozellikle insigniada yillarimiz gecti dik acili bir yokusta bu aslinda opele has bir durum daha once astra h kasadada boyle bir sorun olmustu opeller yokusta zorlanir hele geri geri tamamen bitirirsiniz arabayi geri geri yokus cikmayin kesinlikle
                              Ne kadar gaz verirseniz verin baski balatanin gucsuzlugundemi nedenini bilmiyorum direk yakiyor malesef
                              Baski balata bitecegi zaman aracinizda hissedersiniz biraz bosa cevirme olur anlayinki balata bitmis ve genelde volan ile birlikte degisir.

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X