Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Direksiyondan sürtünme sesi gelmesi.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Direksiyondan sürtünme sesi gelmesi.

Merhaba arkadaşlar. 1.6 T cosmo aracımız var. 2014 model, konumuza gelecek olursak direksiyonu yarım tur çevirirken içeriden sürtme sesi gibi ses geliyor. Gıcırtı şeklinde değil de sanki plastik sürtmesi gibi. Giderken de durduğu yerde de aynı ses var. Tamamen çevirirken aynı ses devam ediyor. Her araçta varmı? Yoksa benim sorunum nedir? Teşekkürler.

Ynt: Direksiyondan sürtünme sesi gelmesi.

Benzer türde bende de geliyor. Araç 2011. Dert edilecek bir durum değil. Fazla ise gerçekten birşey sürtüyordur. VD40 sıkmıştım geçmişti. Siz denememeyin ama emin olmadan...
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Direksiyon maşallah kütük gibi ses geliyor her türlü elektrikli olsaydı süper olurdu.
      2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emperor
        Direksiyon maşallah kütük gibi ses geliyor her türlü elektrikli olsaydı süper olurdu.

2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Opellerde direksiyon sesi normaldir

Yorum

Dediğiniz gibi eski vectranın direksiyonda da ses vardı ama arkadaşın astra j yi kullandım özellikle dikkat ettim ses yok

Yorum

Aynı araç ve aynı ses bendede var oluruna bırak dert etme
              2014 Beyaz İnsignia 1.6 T 170 HP Cosmo+Stil Paket(19 Jant+Deri Koltuk+Bose Ses Sistemi)- Ayna Altı Led-Photon Xenon Pro Kit-Tavan Kaplama-4 Çıkış Egzoz
              NAMI DİĞER "GEMİCİK"
              '34 JU 7764'

Yorum

Opelde aracı çok fazla dinlemeyip gelen ufak tefek sesleri kafaya takmıyacan araçtan sogutuyor.. problem yoksa hafif müzik açıp keyf almaya bakacaksın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Dediğiniz gibi yapıcam artık, teşekkürler

Yorum

Bendede vardi ayni sorun baktim ki hidrolik kalmamis direksiyonun. Tamamladim iki gun sonra kesildi ses

Yorum

İşleniyor...
                    X