Herkese merhaba bende 2010 insignia 1.6t var alalı 4 ay oldu genelde motor soğukken olmakla birlikte normalde de sabit gaz ile giderken gaz alıp veriyor gibi tekleme oluyor. Araç lpg li lpg de daha fazla. Bilgisi olan var mı ? Sanayide bir usta subaplar erimeye başlamış dedi ama emin olamadım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6T İNSİGNİA TEKLEME SORUNU
Collapse
X
-
Ynt: 1.6T İNSİGNİA TEKLEME SORUNU
Selamlar,
Benim araçta LPG yok,ama aynı sıkıntıları yaşadım.Sonrasında hem yetkili hem özel servis subap kapağı dedi. Yaptırdım şu an sıkıntı kalmadı.Yetkili servis 3000 Tl dedi,özel de 1500 e yaptırdım2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push
-
Bende o şekilde olmuştu ama sizin başka bir sıkıntı olabilir mi bilmioyurm.Ateşleme bobinleri de benzer sıkıntı yaratabilir,birkaç ustaya gösterin derim.2010 Cosmo, 1.6 Turbo ,Füme,Deri Koltuk,Koltuk Isıtma,Turn & Push
Yorum
-
ÜSt kapak açılıp subaplar ve contalarıyla beraber yenilenecek. İşçiliği düzgün birine gidin.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Bende LPG olmamasına rağmen benzer bir sorun var. Araç 1.6 T 2010 -- 84 bin km de. Özellikle klima açtığım zaman devirlenirken silkelenerek devirleniyor. Sanırım motora daha çok yük bindiği için sorun daha çok belirginleşiyor. Sürüş zevkini de ciddi anlamda baltalıyor. Netleştirmek için ilk yapılması gereken kompresyon testi midir?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SBU53Bende LPG olmamasına rağmen benzer bir sorun var. Araç 1.6 T 2010 -- 84 bin km de. Özellikle klima açtığım zaman devirlenirken silkelenerek devirleniyor. Sanırım motora daha çok yük bindiği için sorun daha çok belirginleşiyor. Sürüş zevkini de ciddi anlamda baltalıyor. Netleştirmek için ilk yapılması gereken kompresyon testi midir?2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Bobin GM Delphi, bujiler NGK ZFR6BP-G ise sorun subaplarda olabilir. Kompresyon testinde pistonların psi veya bar değerleri birbirine yakın olmalı sağlıklı bir motorda. Eğer ölçüm yaptırırsanız değerleri burdada paylaşırsanız referans açısından iyi olur.
Son olarak insignia 1.6t fabrika kompresyon değeri nedir?? Biraz araştırdım fakat kayda değer bilgi bulamadım...
İyi forumlarInsignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
+DVD 800 Navi
+19" Jant
+Prins Vsı 1.0
Yorum
-
Bobini değiştirip deneyin bakalım.Gm Delphi olsun ama... Subaplarda sorun olursa araç rolantide de stop eder,hareket halindeyken de.bunlar yoksa bobine bakın bir,sonra subaplara bakarsınız.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
Yorum