Bu konuyu acmadan once mevcut aramalar yaptim fakat alakali net bilgiye rastlayamadim o sebeple sizin bilgi ve tcrubelerinizden faydalanmak istedim.Bugun aksam is donusu bankada isim vardi durdum isimi hallettim geri geldim arabayi calistirdim motor gucu azaltildi uyarisi bazi arkadaslarin tabiriyle tek silindirli gibi gittim evin onune geldim arabayi stop ettim yine calistirdim bu sefer esp arizasi dedi devir 1500 de takildi sonra stop ettim yine calistirdim bu sefer rolanti devri normal fakat esp arizasi uyari isigi.servisi aradim getir dediler (cunku daha once gaz kelebegi temizlendi kalibre edildi sensorler kontrol edilmisti 1000 km once abs sensoru olabilir dediler )Forumda okudum akunun kutup basini soktum biraz bekledim sonra takip calistirdim esp arizasi yok oldu
camlari kalibre ettim 30 km yol gittim araba kendine gelmisti sizce yarin servise gidicem esp arizasi vermesinin sebebleri nedir
arabamin 1200 km once 75000 bakimi yapildi.gaz kelebegi temizligi kalibrasyonu yapildi baglanti hortum kelepceleri degisti 1200 km oncede yapmisti ayni arizayi osebeple bu islemler yapildi arabam 2 gun serviste yatti bir sikinti yok dediler bugun yine bu uyariyi verdi akunun bitmeye yakin olmasiyla alakali olabilirmi cunku bu arizayi giderken yapmiyor calistirirken yapiyor .servisteki arkadas bugun abs sensorude olabilir diyor kafam allak pullak oldu
camlari kalibre ettim 30 km yol gittim araba kendine gelmisti sizce yarin servise gidicem esp arizasi vermesinin sebebleri nedir
arabamin 1200 km once 75000 bakimi yapildi.gaz kelebegi temizligi kalibrasyonu yapildi baglanti hortum kelepceleri degisti 1200 km oncede yapmisti ayni arizayi osebeple bu islemler yapildi arabam 2 gun serviste yatti bir sikinti yok dediler bugun yine bu uyariyi verdi akunun bitmeye yakin olmasiyla alakali olabilirmi cunku bu arizayi giderken yapmiyor calistirirken yapiyor .servisteki arkadas bugun abs sensorude olabilir diyor kafam allak pullak oldu
Yorum