Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Radyatör üst hortumu
Collapse
X
-
Ynt: Radyatör üst hortumu
Benım basıma gelenlerın hepsi,seninde basına gelmıs.
bende kendım kırdım.Gıttım komple aldım hortumu,bu kez eskısını takmaya calısırken
içeride kalan parcayı cıkartmak için kanırttım.Dolayısı ile orayıda kırdım.gittim yan sanayi aldım yıne su kacırdı
orjınal aldım sorun bitti.şükürler olsun
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonbeni korkuttunuz, ne olur ne olmaz ben de sipariş verdim şimdi, karter koruma sacı ile birlikte
iyi yapmışsın abi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonbeni korkuttunuz, ne olur ne olmaz ben de sipariş verdim şimdi, karter koruma sacı ile birlikte2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emperorDemin catlak yeri bantlamak için yoklayınca T elimde kaldı Allah korudu parçayı bulup değiştiricem inşaallah..2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: Tolga KaracaBendeki Insignia 1.6 170Hp ama parça muhtemelen aynıdır, ben de arada kontrol edeyim bundan sonra.2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer
Yorum
-
Bu gibi hayatı parçaları yan sanayii almayın. Hava filtre sini alın amaCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaBu gibi hayatı parçaları yan sanayii almayın. Hava filtre sini alın ama2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Oyle hemen parçalanmaz. Bunun ne zaman olacağı bilinmez. Belki yan snaayii ürünü daha dayanıklı olacaktır.
Ama bu tür parçalarda Psikolojik man orjinal den yanayim. Triger gibi düşünün. Yan sanayii tajarmisinz?
Söyle bişi de var. Parça kırıldığı an soğutma sivi eksik uyarısı vericek tir. Yani durumu farkedersiniz. Anında motoru durdurunuz. Bu orjinal parça da da başa gelr. Geliyor ki parça degistiryoruz.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaOyle hemen parçalanmaz. Bunun ne zaman olacağı bilinmez. Belki yan snaayii ürünü daha dayanıklı olacaktır.
Ama bu tür parçalarda Psikolojik man orjinal den yanayim. Triger gibi düşünün. Yan sanayii tajarmisinz?
Söyle bişi de var. Parça kırıldığı an soğutma sivi eksik uyarısı vericek tir. Yani durumu farkedersiniz. Anında motoru durdurunuz. Bu orjinal parça da da başa gelr. Geliyor ki parça degistiryoruz.2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonAma bunun her araçta aynı şekilde belirli bir süre sonra dağılması hatalı üretimi akla getiriyor. Başka hiçbir aracımda bu tip bir olayla karşılaşmadım, üstelik hayati bir parça sayılır.2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
Yorum