anlattıgın olayın aynısı benımde basıma geldı.T boru sert plastikten imal edildiği için ve sürekli sıcak su akışı olduğu için zamanla özelliğini kaybediyor.ve benım gibi temizlemek için hafiften bezi bastırdığında cıt kırılıyor.
Ben termostat üst hortumu adlı bu parçayı GM.den siparişle getirttim.Aldım takarken bu kez termostata giren tarafı kırdım.bu kez yan sanayi termostat kapağı aldım,
ucuz etin suyu kara olur misali su kaçırmaya başladı.Bu kez kıydım paraya tam takım orjinal aldım sorun kesildi,daha sonrada su koyduğumuz genleşme su deposunun altında catlak oldugunu fark ettım.onuda değiştirdim.allaha şükür sorunlar bitti.Haftada bir su ilave ediyordum artık 4 ay önce koydugum su ve antifiriz hala aynı seviyede.
Eksilen sıvıyı suyla tamamladım ondan mı bilmiyorum alta giren contalı bölümde belli belirsiz bir sızma var sökerken kırmayacağımı bilsem eski contayı yeniyle değiştirip deniyim diyorum yada genleşme kabını boşaltıp antifiz eklersem yoğunluk artacağından sızıntı kesilebilir
Eksilen sıvıyı suyla tamamladım ondan mı bilmiyorum alta giren contalı bölümde belli belirsiz bir sızma var sökerken kırmayacağımı bilsem eski contayı yeniyle değiştirip deniyim diyorum yada genleşme kabını boşaltıp antifiz eklersem yoğunluk artacağından sızıntı kesilebilir
Ben de 2 haftada bir su ekliyorum radyatöre. Ufak bir sızıntı var. Insignialarda kronik. Mokka'da da var, 700 lira dediler değişecek parçaya, değiştirtmedik tabi ki. 2 haftada 1 su ekliyorum. Bazen hiç su eksiltmiyor uzun süre. Kafasına göre takılıyor, aramız iyi
1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Ben de 2 haftada bir su ekliyorum radyatöre. Ufak bir sızıntı var. Insignialarda kronik. Mokka'da da var, 700 lira dediler değişecek parçaya, değiştirtmedik tabi ki. 2 haftada 1 su ekliyorum. Bazen hiç su eksiltmiyor uzun süre. Kafasına göre takılıyor, aramız iyi
2 haftada 1 çok seyrek daha ne olsun Allaha şükür bununla atlattık olmazsa onuda değiştiriz ne yapalım.
bu depo uzun yolda ısınan sıcak sudan dolayı genleşip zamanla altından çok küçük kılcak catlaklar oluşmuş.oradan kacırıyormus.Uzun yola gıdıp geldıgımde ertesı gun uyarı verıyordu.su ılave et dıye.bu su deposunu degıstırdım sorun bitti.
Sorunumla ilgili fikir beyan eden yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.Sonuç itibariyle bu sıkıntıyı ytt marka yan sanayi termostat üst hortumu alarak 50 tl maliyet ile çözdük.o küçük sızıntı hariç
Yorum