Bugün farkettim genleşme kabının üstünden çıkan hortumun t boru ile aşağı giden kısmında ince hortumun t ile birleştiği yerde çatlak var sızma yapıyor.resim eklemeyi beceremedim o ince boru tek değişirmi komple mi almak gerek.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Radyatör üst hortumu
Collapse
X
-
Ynt: Radyatör üst hortumu
Orjinal yazı sahibi: emperorBugün farkettim genleşme kabının üstünden çıkan hortumun t boru ile aşağı giden kısmında ince hortumun t ile birleştiği yerde çatlak var sızma yapıyor.resim eklemeyi beceremedim o ince boru tek değişirmi komple mi almak gerek.
http://www.hepsiopel.com/Opel-Insign...M,PR-2964.html2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
-
Acil değiştirin. Hatta çok acil.
Tamamen su kaçırması an meselesi. Farkedilmezse ciddi problem yapar.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Tolga KaracaBendeki Insignia 1.6 170Hp ama parça muhtemelen aynıdır, ben de arada kontrol edeyim bundan sonra.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tornadoOrjinal yazı sahibi: emperorBugün farkettim genleşme kabının üstünden çıkan hortumun t boru ile aşağı giden kısmında ince hortumun t ile birleştiği yerde çatlak var sızma yapıyor.resim eklemeyi beceremedim o ince boru tek değişirmi komple mi almak gerek.
http://www.hepsiopel.com/Opel-Insign...M,PR-2964.html2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
ihmal etmeyin
ben bagajta bir tane yedekte bulunduruyorum. Yolda belde giderse değiştireyim diye. Ha deyince bulunmuyor.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaAcil değiştirin. Hatta çok acil.
Tamamen su kaçırması an meselesi. Farkedilmezse ciddi problem yapar.2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaihmal etmeyin
ben bagajta bir tane yedekte bulunduruyorum. Yolda belde giderse değiştireyim diye. Ha deyince bulunmuyor.2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emperorOrjinal yazı sahibi: aSyaAcil değiştirin. Hatta çok acil.
Tamamen su kaçırması an meselesi. Farkedilmezse ciddi problem yapar.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emperorOrjinal yazı sahibi: aSyaihmal etmeyin
ben bagajta bir tane yedekte bulunduruyorum. Yolda belde giderse değiştireyim diye. Ha deyince bulunmuyor.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaOrjinal yazı sahibi: emperorOrjinal yazı sahibi: aSyaAcil değiştirin. Hatta çok acil.
Tamamen su kaçırması an meselesi. Farkedilmezse ciddi problem yapar.2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
Geçmiş olsun. Forumda genellikle bir çok konuyu okurum ve bi konuda T hortumu çatlayınca hemen değişmesi gerektiği dokunur dokunmaz elde kalacağı yazıyordu. Değişmesi çok isabet olur.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum