Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Radyatör üst hortumu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Radyatör üst hortumu

http://www.opelgm.com/Opel-insignia-...M,PR-5165.html

1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

Benım basıma gelenlerın hepsi,seninde basına gelmıs.
      bende kendım kırdım.Gıttım komple aldım hortumu,bu kez eskısını takmaya calısırken
      içeride kalan parcayı cıkartmak için kanırttım.Dolayısı ile orayıda kırdım.gittim yan sanayi aldım yıne su kacırdı
      orjınal aldım sorun bitti.şükürler olsun

Yorum

Bikaç gün takip edeyim.çatlattım mı bilmiyorum içe giren kısımdaki contada olabilir.
        2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

beni korkuttunuz, ne olur ne olmaz ben de sipariş verdim şimdi, karter koruma sacı ile birlikte
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
            beni korkuttunuz, ne olur ne olmaz ben de sipariş verdim şimdi, karter koruma sacı ile birlikte
            GM.Opelden bende aldım.60tl civarı olması lazımdı.fiyatına göre oldukca saglam malzemeden yapılmış.
            iyi yapmışsın abi.

Yorum

Ben orjinalini bulamadım internette gm olan 75-80 diğeri 50 tl acil olduğu için ytt olanı aldık malzeme kalitesi güzel.

Yorum

İyi yapmışsınız aracınız kaç model bilmiyorum ama muhtemelen el attığınızda dağılacak.elde yenisini bulundurmak lazım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emperor
                  Demin catlak yeri bantlamak için yoklayınca T elimde kaldı Allah korudu parçayı bulup değiştiricem inşaallah..
                  İşte o yüzden 5 yılda bir değiştirmek lazım plastik parçaları...
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
                    Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
                    Bendeki Insignia 1.6 170Hp ama parça muhtemelen aynıdır, ben de arada kontrol edeyim bundan sonra.
                    Sizinki bir şey olmaz kolay kolay.Plastik parçalar 4-5 yılda bir yenilenmeli bence...
                    Bende nasipse çarşamba bakıma gireceğim. Zaten daha önce Ali'nin yazısında da aklımdaydı. Servise söyledim ellerinde de varmış. Bende değiştireceğim. Zaten serviste devamlı elimizde bulunduruyoruz dedi. Vesile ile (ali açmıştı galiba bu parçanın değişmesi konusunu) bu bilgiyi veren arkadaşlara teşekkürler.
                    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Bu gibi hayatı parçaları yan sanayii almayın. Hava filtre sini alın ama
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                        Bu gibi hayatı parçaları yan sanayii almayın. Hava filtre sini alın ama
                        Abi mecburen aldım ben tekrar mı değiştirmeli parçayı çıkan gofret gibi parçalandı kimbilir ne zamandır o haldeydi.yttnin kalitesi fena durmuyordu?

Yorum

Oyle hemen parçalanmaz. Bunun ne zaman olacağı bilinmez. Belki yan snaayii ürünü daha dayanıklı olacaktır.
                          Ama bu tür parçalarda Psikolojik man orjinal den yanayim. Triger gibi düşünün. Yan sanayii tajarmisinz?

Söyle bişi de var. Parça kırıldığı an soğutma sivi eksik uyarısı vericek tir. Yani durumu farkedersiniz. Anında motoru durdurunuz. Bu orjinal parça da da başa gelr. Geliyor ki parça degistiryoruz.
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                            Oyle hemen parçalanmaz. Bunun ne zaman olacağı bilinmez. Belki yan snaayii ürünü daha dayanıklı olacaktır.
                            Ama bu tür parçalarda Psikolojik man orjinal den yanayim. Triger gibi düşünün. Yan sanayii tajarmisinz?

Söyle bişi de var. Parça kırıldığı an soğutma sivi eksik uyarısı vericek tir. Yani durumu farkedersiniz. Anında motoru durdurunuz. Bu orjinal parça da da başa gelr. Geliyor ki parça degistiryoruz.
                            Eyvallah abi anladim sağolasın..

Yorum

Ama bunun her araçta aynı şekilde belirli bir süre sonra dağılması hatalı üretimi akla getiriyor. Başka hiçbir aracımda bu tip bir olayla karşılaşmadım, üstelik hayati bir parça sayılır.
                              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Ama bunun her araçta aynı şekilde belirli bir süre sonra dağılması hatalı üretimi akla getiriyor. Başka hiçbir aracımda bu tip bir olayla karşılaşmadım, üstelik hayati bir parça sayılır.
                                Katılıyorum.opel Türkiyeye sormak lazım bunu.

Yorum

İşleniyor...
                                X