Dün ilk kez farklı bi istasyondan benzin aldım bugün okula geldim sorun yoktu.demin aracı çalıştırdım cold start esnasında hiç olmadığı şekilde silkeleme yaptı arıza ışığı yaktı ve servise götürün uyarısı çıktı.bi kaç kez daha açıp kapattım normal cold start yaptı ve devir normale indi arıza ışığı da yakmadı.buna sebep ne olabilir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yakıttan Yapar Mı?
Collapse
X
-
Ynt: Yakıttan Yapar Mı?
Bizim araçlar full elektronik, bazen sebepsiz , anlık durumlar olabiliyor.
Örneğin benim intellilink R700 usb den müzik dinlerken bırakıyorum,
sabah geliyorum trtnağme'den devam ediyor ihihi
Normalde kaldığı yerden devam etmesi gerekir, o kafasına göre takılıyor,
bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor.Sizinki de anlık bir şey olabilir,
izleyin, devam ederse bir çare düşünülür elbet
Yorum
-
Bizim kocaoğlan bugün yine aynı şeyi yaptı konuyu açtıktan sonra ilk bugün tekerrür etti.öncekinden farklı olarak çalıştırınca değil bikaç yüz metre gidince silkelemeye teklemeye başladı ve arıza ışığı yaktı.biraz bekledim düzeldi.ama arıza ışığı yanıyor.
bobin buji olabilir mi onlar olsa hep yapmaz mı.
Hâlâ yakıt olma ihtimali var mı?
Bakımı geldi ondan olurmu hava filtresi vs?
Bugün ve haftasonu misafirimiz olacak biraz daha idare etmem lazım burada da gösterebileceğim yer var mı bilmiyorum.bi arkadaşta arıza tespit cihazı var iş görür mü acaba?2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
-
merhaba,
benimde yakıttan buna benzer bi sorunum olmuştu. izmire giderken opetten yakıt almıştım. dönüşte arıza lambası yandı. sanayide pcye bağladık oksijen sensörü çıktı. ustada yakıttan yapmıştır dedi. ama bende tekleme sirkeleme yoktu. arıza kodunu sildi ve servis ışığı söndü. bende bursadaki opetten yani her zaman aldığım istasyondan aldım. ama yine yandı bir kaç gün sonra. sensörleri değiştirdik serviste sonra sıkıntı kalmadı.Insignia Cosmo 2.0 Turbo 220 BG.
Yorum
Yorum