Duyuru

Collapse
No announcement yet.

lastik konusunda yardım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• lastik konusunda yardım...

arkdaşlar arabam için potenza lastik bulamıyorum bildiğiniz bi yerde var mıdır yardımcı olursanız sevinirim araç orijinal 18 in. jantlıdır..
    F30 Sport+

Ynt: lastik konusunda yardım...

gökhan hangi araca lastik lazım

Yorum

meşhur lastik piyasada 18" bridgestone bulunmaması daha önce de forumda konuşulmuştu abi, işin zor
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        meşhur lastik piyasada 18" bridgestone bulunmaması daha önce de forumda konuşulmuştu abi, işin zor
        o iş çözüldü arkadaşlar Bu arada ben ona 10.000 km civarında temiz çıkma lastik bulmuştum,ama gerek kalmadı.Bu arada fabrika artık bu lastiği üretmiyor.Çıkma lastiğin bize olur fiyatı 100 tl.ilgilenenlere duyurulur )
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Bulma olasılığın yok sanıyorum.
          Çünkü benim aynı ebatta olan lastiklerin 4 de
          bozuk olduğu tespit edilmişti (2 ay önce kadar). bridgestone da bu potenza lastikler
          elinde olmadığı içim (tüm Türkiye de) 1 ay bekledim ve yeni çıkan lastiklerinden verdiler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mutlu
            Bulma olasılığın yok sanıyorum.
            Çünkü benim aynı ebatta olan lastiklerin 4 de
            bozuk olduğu tespit edilmişti (2 ay önce kadar). bridgestone da bu potenza lastikler
            elinde olmadığı içim (tüm Türkiye de) 1 ay bekledim ve yeni çıkan lastiklerinden verdiler.
            Yok Mutlu bey,o sorununu çözdü.Ayrıca benim lastiklerim de fabrikaya gitti 1,5 ay sonra geri geldi .Bridgestonenun kendi bayisi (Birlas) test etti sorun var gönderelim dedi.Fabrika problem yok deyip geri yolladı.Siz şanslıymışsınız
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
            X