Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Skf triger seti nasıldır

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Skf triger seti nasıldır

Merhabalar
    Triger seti alacaktim. Gittigidiyordan kampanyayla aldim. Ancak orjinal sandigim triger seti skf imis. Benim dikkatsizligimden kaynakli.
    Ürünü iade edersem 100 tl kazandigim puanlari kaybedecegim.
    Kullanilabilir mi?
    Kalitesi nasildir?
    Dandikse iade etmeyi dusunuyorum.

Ynt: Skf triger seti nasıldır

SKF, rulman konusunda iyi bir markadır. Aldığınız ürün bizim
    araçlara uygunsa bir sıkıntı olacağını sanmam. Bana sorulursa
    orijinal ve yetkili servis derim

Yorum

teşekkürler,
      bana kalsa da orjinal parça her zaman. 206 ve merivaya orjinal kullandım çoğunlukla. İnsigniaya nasıl kıyarım. Ancak indirim de 100 tl gibi bir fiyat olunca. firmayı aradım gm varsa onu yollayın farkını vereyim dedim yokmuş ellerinde.

Yorum

Daha evvelki gün evimin önündeki otoyolda ford connect yolda kaldı.amca araci bizim evin önüne çekti muhabbet ettik kayış kopmuş daha yeni degismis halbuki dünde çekiciyle geldi götürdü aracı.diğer işleri bilmem ama triger için servis bence gerekli.
        2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Triger' de kesinlikle orjinal. Servis özel olabilir. Uzay teknolojisi değil bu, 2 rulman, vida sıkma ve sökülecek parçalar + eksantirik ve krank yönleri....
          Ben bile yaparım yaw.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Rize'de daha önce serviste çalışmış olan Mahmut usta var. Ona değiştirmeyi düşünüyorum. Opelden çok iyi anlıyor. Servise garanti sebebiyle ancak sıfır arabam olursa giderim. Usta önemli bence. Zira serviste de ne acemilikler duyuyoruz.

Yorum

Yetkili Servisten hep çektim. Benim şansıma. Çileden çıkartıyorlar adamı.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: osmntskn
                Rize'de daha önce serviste çalışmış olan Mahmut usta var. Ona değiştirmeyi düşünüyorum. Opelden çok iyi anlıyor. Servise garanti sebebiyle ancak sıfır arabam olursa giderim. Usta önemli bence. Zira serviste de ne acemilikler duyuyoruz.
                Trabzon'a gelme imkanınız olursa özel servis ustalarıma aynen yönlendiriyorum. Yardımcı olabilirim..
                @Murat
                2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

İlginize teşekkürler...
                  Trabzon olabilir hocam, kesinleştirdiğimde size özelden yazarım.

Yorum

bir vw forumundan superman5 adlı bir kullanıcının yazdığı yorumu bulabildim sadece. Paylaşmak istedim.

Selamlar,
                    -Araçların üzerinden kayışlar Contitech veya Dayco çıkıyor. Kayışın üzerinde VW ve parça nosu ve küçük bir At resmi var ise Contitech, eğer "DAY..... parça nosu yazıyor ise" DAYCO marka olmuş oluyor. Rulman ve gergiler INA ve SKF olarak değişiyor. INA kötü değil ama kesinlikle SKF kadar uzun ömürlü değil. Dışarıdan alacak arkadaşalara önerim :
                    -Komple SKF set alabilirler. (İçersinden kayış da çıkıyor. SKF kayış üretmiyor ama kayışı Almanya da yaptırıyor. Ve kayışlarında MADE IN GERMANY yazıyor.)
                    -Dayco kayış + SKF gergi ve rulmanları alabilirler (Büyük ihtimalle daha pahalı olacaktır)
                    -Usta arkadaşım Conti kayışlarda arasıra sorun olabildiğini ve DAYCO nun en iyisi olduğunu söylüyor.
                    -Kayış alırken üzerindeki üretim tarihlerine dikkat edin. Doğru saklanmış kayış (Güneş,toz ve nemden uzak)üretim tarihinden itibaren 8 sene boyunca sorunsuz kullanılabiliniyor (SKF danışmanın verdiği bilgidir)Bu hesapla aldığınız kayış maximum 2 yaşında olmalı.
                    - Verdiğim tüm bilgiler benzinli 1.4 ve 1.6 araçlar içindir. Dizellerdeki durum farklı olabilir.
                    Kolay Gelsin.

Yorum

İşleniyor...
                    X