Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bobin değişimini biz yapabilir miyiz? Tekleme sebepli.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bobin değişimini biz yapabilir miyiz? Tekleme sebepli.

Arkadaşlar merhaba,

tahmin ediyorsunuzdur ki 2-3 bin devir aralığında yapan teklemeyi çözebilmiş değilim.

Odakta ki yetkililer bobin buji değişimine gerek olmadığını söylemekteler. Bujileri söküp kontrol ettiler v.s.
    Demem şu ki, bobini ben kendim alsam değiştiremez miyim? Eski vectra aracımda nasıl
    değiştirildiğini görmüştüm, anahtar takımım olduğu sürece yapabilirim sanki, sizin tavsiyeniz nedir?

Bir de İstanbul da önerebileceğiniz özel servis neresi var, porya v.s değiştirmem gerek.

Bu arada az önce Odaktan güncelleme fiyatı aldım, kurulumla birlikte 65 TL dediler, sizce yaptırayım mı bobin değiştirmeden etkisi olur mu?

tmr

Ynt: Bobin değişimini biz yapabilir miyiz? Tekleme sebepli.

değişimi sizde yapabilirsiniz, ama zaten bobinleri temin edecekseniz 20-30 lira verip bir otocu ya yaptırsanız daha iyi olur. önce güncellemeyi yaptırın derim. Kolay gelsin.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Vectra'da nasıl değiştirdiniz? bana da lazım
      InsigniaTEAM

Yorum

İlk önce güncelleme yapmak mantıklı, güncelleme yaptıktan sonra ki değişimleri paylaşırsanız sevinirim bende düşünüyorum
        Bobin değişimine gelince kendiniz de yapabilirsiniz Ecotec yazan kapağı çıkardıktan sonra bobini iki adet civata tutuyor(T30 olması lazım), soketide söktükten sonra bobini dışarı alabilirsiniz.
        Kolay gelsin...
        Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
        +DVD 800 Navi
        +19" Jant
        +Prins Vsı 1.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
          Vectra'da nasıl değiştirdiniz? bana da lazım
          Ust plastik kapagi soktukten sonra 2 tane vida ve bir soket vardi diye hatirliyorum. Basit bir islemdi bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitgasgil
            İlk önce güncelleme yapmak mantıklı, güncelleme yaptıktan sonra ki değişimleri paylaşırsanız sevinirim bende düşünüyorum
            Bobin değişimine gelince kendiniz de yapabilirsiniz Ecotec yazan kapağı çıkardıktan sonra bobini iki adet civata tutuyor(T30 olması lazım), soketide söktükten sonra bobini dışarı alabilirsiniz.
            Kolay gelsin...
            Açıkcasi 105 bin bakıma girdim gecenlerde sonra cikti bu sorun. Tekrar goturdum buji kontrolu falan derken dedim yazilim guncelleyelim falan. Yok dedi yazilimi guncellemistir arkadaslar bakim yaparken falan diye geçiştirdiler. Bugun aradim 65 TL imiş. Ilk etapta güncelleme yaptıracağım bakalım, bobini değiştiririm sonra o da olmazsa bujileri degistiririm. Baktım olmuyor satıp Opel e dönüşsüz bir veda ederim artik

Yorum

İşleniyor...
            X