Duyuru

Collapse
No announcement yet.

otomatik buğu çözücü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: otomatik buğu çözücü

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
    peki ozaman diyelimki arac kılıtlıydı, tusuna bastık actık ıcıne gırdık ve koltugun uzerıne anahtarı dusurduk, ve aractan cıktık kılıtlemeyıde unuttuk, o zaman nolcak peki, anahtar arac ıcındeyken kendını kılıtlemeyecekmı, aynı hesap, bence yoldan gelıpte parkettıgımızde kılıtlemeyı unutursak kendını kılıtlemesı gerek....
    işte o durumda birşey yapmıyor.
    kilidi açtın, kapı yada bagajı aç kapat, ondan sonra hiçbirşey yapmıyor. kontağı takmışsın takmamışsın önemli değil.
    InsigniaTEAM

Yorum

hım, tamam anladım şimdi kapıyı yada baska bı yerı acınca tekrar kılıtşlemıyor yanı

Yorum

evet ben kilit konusunda tek bir kusur gördüm, kumandanın pili bitti diyelim, anahtarı sokup açınca sadece şoför kapısını açıyor, diğer kapıların kilidini içten açmak lazım. bu da servisin dediğine göre güvenlik amacıylaymış. ama Insignia'da iç kısımdaki kilit yuvarlak ve ufak olduğu için tüm kapıları açar belki.
        InsigniaTEAM

Yorum

+1
          Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
          bütün insignialar birbirinden farklı özellikleri var sanırım, benım arac 2010 cosmo;
          1. geri vitese attıgımda sadece sağ aynam yeri gösteriyor, fakat belli bi zaman yada metre gıdıldıkten sonra hala geri gitmeye devam etsem bile ayna kendını duzeltıyor, eskı pozısyonuna donuyor, bence guzel bı ozellık, cunku uzun bı mesafe gerı gıtmak durumunda kaldıgımda tek aynayla gıtmak zor oluyordu, ayna eskı halıne gelınce her ıkı aynaylada gerıyı rahatlıkla kontrol edebılıyorum...
          2. otomatık bugu gıderıcım aktıf halde bazen bugunun kendı kendıne yok ulduguna sahıt oluyorum ama on kontrol panelındekı arka cam rezıstans ısıgı yanmıyor, yeterlı olmadıgı zamanlarda manuel olarak ben calıstırıyorum, ısıgı yanıyor ve bugu cozuluyor, bellı bı sure sonra otomatık olarak devreden cıkıyor...
          3. yolda ılerlerken kapıların kendını kılıtleme ozellıgı yok, ne yaptıysam bulamadım, bu konu daha once forumda tartısılmıstı, becerebılen arkadaslar vardı sanırım (cosmo donanımlı olanlarda) ama ben ne yaptıysam olmadı, kendım manuel olarak kılıtlıyorum, eskı vectramda boleydı, ondan kalma bı alıskanlıgım var zaten, vw grubunda en sevdıgım ozellıklerden bırı.... ama bizde yok
          4. menuden tum ayarlarını yapmama ragmen, yoldan gelıp park ettıgımde, yada aracı kılıtmeyı unuttugum herhangıbır durumda aracım kendını kılıtlemıyor...
          5. bagaj kapagının ıcerıden acılmamasınıda buyuk bı eksıklık olarak goruyorum.... ayrıca araca bınıp yolda ılerken eger kapıları kılıtlemeyı unuttuysanız, trafık ıskılarında yada durmanız gerek baska bı yerde yoldan gecen bırı gugmeye basarak bagajınızı acabılır ve ıcınden bısıler calabılır, bu bır guvenlık eksıgı bence...
          6. ama ne olursa olsun aracımı seviyorum, ve her gun aracıma ınerken, bınerken hayranlıkla bakıyorum....
          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

HANGİ ARA VE HANGİ SERVİSTE YAPILAN GÜNCELLEME İLE OLDU BİLMİYORUM AMA BENİM ARAÇ HAREKET ETTİKTEN BİR SÜRE SONRA KAPILARI KİLİTLİYOR HIZA DUYARLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.DAHA ÖNCE BU ÖZELLİK YOKTU.AYAR MENÜLERİ İLE İLGİLİ BİR DEĞİŞİMDE GÖRMEDİM BU ARADA.

Yorum

4. Bende de geri vitese takınca aynaların aşağıyı gösterme özelliği yok. Forumda olduğu yazıyordu.
              [/quote]

abi o özellik menüde olması lazım alala konfor ayarlarında yanlış hatırlamıyosam, qeri viteste aynaların eğimi diye bi seçenek olması lazım.. eğer öyle bi seçenek yoksa yoktur o özellik varsa evet yaparsanız kullanabilirsiniz.. yani o özelliği menüden aktif etmeden qeri vitese atıp aynaların inme işlemi olmaz..
              kontrol ettikten sonra o özellik varmı yok mu bizimle paylaşırsanız seviniriz yakında 2011 olacak aracım kısmetse.. neler eksik neler fazla qörelim bakalım
              [/quote]

efemurat bey belirttiğiniz şekilde kontrol ettim fakat maalesef bu özellik yok.
              2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

2009-2010 larda var belki 2011 lerde kaldırmışlardır bir test etmek lazım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bence bu özellik eğer 2011 lerde kaldırılmışsa gereksiz olmuş.. neden kaldırırlar nasıl bi mantığı var bilemiyorum ama gereksiz olmuş..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

belkide yazılım yükletmek gerekıyordur....

Yorum

bENİM ARACIM COSMO , hem otomatik buğu giderici çalışıyor hemde 15 km hıza gelince kapılar otomatik kilitlenşiyor
                      34 SEK 33

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Andronava
                        bENİM ARACIM COSMO , hem otomatik buğu giderici çalışıyor hemde 15 km hıza gelince kapılar otomatik kilitlenşiyor
                        aracınız kaç model..?

Yorum

bizimkiler niye kılıtlemıyor ya....

Yorum

hadi balyozları alıp girişelim araçlarımıza

Yorum

kıyamam ben ona, vardır bi bildiği, depoyu daha hiç fulletemedik, tavırmı yapıyor acaba

Yorum

kim kıyabilirki
                                e bencede abi mamasını vermesen tabi korumaz seni )

Yorum

İşleniyor...
                                X