Duyuru

Collapse
No announcement yet.

otomatik buğu çözücü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: otomatik buğu çözücü

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Kimsede Yok

O ozellik yok araçlarımızda ben bilerekten manuel olarak kitleyebiliyoruz sadece. Ben servise sormuştum. Anahtar içinde unutmaya karşı güvenlik olarak yaptıklarını kullanıcıları zor durumda bırakmak istemediklerini. İstenildiğinde otomatik olarak kitleme yaptırabileceklerini sölemişlerdi.
    Beyaz tutkudur.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mutlu
      yangın olayı sadece kendi tahminim.
      rezistansın fazla elektrik çektiğini tahmin ediyorum.
      sürekli açık kalırsa oraya giden kablolarda fazla ısınmadan dolayı problem olabilir
      diye düşünüyorum.
      Doğru düşünüyorsun bu şekilde yanan araçlar var o yüzden rezistansata fazla bırakmayın işlemini yapınca kapatın.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

peki ben yarın servise gidip soracağım birkaç sorum olacak navigasyon düşünmüyorum fakat yalnızca blue taktırabiliyor muyuz edition a ve ikin ci soru opel sitede 18 inç 5 kollu jant var benim ki 17 önermisiniz?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aligunes
          Anahtar içinde unutmaya karşı güvenlik olarak yaptıklarını kullanıcıları zor durumda bırakmak istemediklerini.
          valla başına gelen olmasa servis bahane uydurmuş diyeceğim ama hakkaten de bu söyledikleri olabiliyormuş rolleyes ihihi
          InsigniaTEAM

Yorum

Bugu cozme fonksiyonu var ama
            havalarin iyice sogudugu su gunlerde sisteme manuel mudahele etmem gerekiyor
            kapi kilitleme olayi benim de canimi sikti.
            Zaten menude devre disi birakabiliyoruz,
            servise ne hakla bu ozelligi devre disi birakiyor
            Herkes kendi secimlerinden Sorumlu diye dusunuyorum

Yorum

2011 insigniamda,

1. otomatik buğu çözme özelliği ön ve arka olarak iki ayrı aktif edilebilir şekilde var. Otomatik dediğine göre arka resestans sürekli a.ık kalmıyordur herhalde. Gerektiğinde devreye giriyordur diye düşünüyorum ama bende bu özellik kapalı.
              2. Kapı kilitleme ve açma özelliği var. Kilitlemeyi kullanıyorum. Açma özelliğini kullanmıyorum...
              3. Arabadan anahtarı alıp çıktığınızda veya 1 dk 30 sn gibi kapıyı açıp araca girmediğinizde kapıyı kendisi otomatik kilitliyor. Ama kontak üstünde anahtar vvarken hiçbir işlem yapmıyor.
              4. Bende de geri vitese takınca aynaların aşağıyı gösterme özelliği yok. Forumda olduğu yazıyordu.
              5. Birde menüde sürücü kişiselleştirmesi diye bir bvölüm var. O kapalı olursa fabrikasyon ayarları kullanıyorsunuz ve ayar yapamıyorsunuz. Onu aktif hale getirince bu bahsettiğim özellikleri devreye alıp çıkarabiliyorsunuz.
              2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tunacullu
                2011 insigniamda,

4. Bende de geri vitese takınca aynaların aşağıyı gösterme özelliği yok. Forumda olduğu yazıyordu.
                abi o özellik menüde olması lazım alala konfor ayarlarında yanlış hatırlamıyosam, qeri viteste aynaların eğimi diye bi seçenek olması lazım.. eğer öyle bi seçenek yoksa yoktur o özellik varsa evet yaparsanız kullanabilirsiniz.. yani o özelliği menüden aktif etmeden qeri vitese atıp aynaların inme işlemi olmaz..
                kontrol ettikten sonra o özellik varmı yok mu bizimle paylaşırsanız seviniriz yakında 2011 olacak aracım kısmetse.. neler eksik neler fazla qörelim bakalım

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

2011 insigniamda,

5. Birde menüde sürücü kişiselleştirmesi diye bir bvölüm var. O kapalı olursa fabrikasyon ayarları kullanıyorsunuz ve ayar yapamıyorsunuz. Onu aktif hale getirince bu bahsettiğim özellikleri devreye alıp çıkarabiliyorsunuz.
                  bu özellik bizde yok.. vay be daha ne yenilikler duyacaz qörecez bakalım...

2011 insigniamda,

2. Kapı kilitleme ve açma özelliği var. Kilitlemeyi kullanıyorum. Açma özelliğini kullanmıyorum...

3. Arabadan anahtarı alıp çıktığınızda veya 1 dk 30 sn gibi kapıyı açıp araca girmediğinizde kapıyı kendisi otomatik kilitliyor. Ama kontak üstünde anahtar vvarken hiçbir işlem yapmıyor.
                  3 numarada yazdığınız özellik çok qüzelmiş.. hoşuma qitti kafamada yattı sanırım onunda menüde süre ayarı vardır..

2 numarada bahsettiğiniz özellik araç hareket halindeyken kapıların kilitlenmesi özelliğimi..? huh

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

2 numara için evet araç yaklaşık 15-20 KM hz geldiğinde kapıları kendi kilitliyor. 3 numaralı özellik benim astra h de de vardı muhtemelen sizinkilerde de vardır. Bence bir deneyin. Menude o özelliği hiç kurcalamadım bir zaman ayarı varmı inanın bilmiyorum.
                    2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

zaman ayarı olacağını sanmıyorum. güvenlik amacıyla çoğu araçta standart özellik bu
                      InsigniaTEAM

Yorum

bütün insignialar birbirinden farklı özellikleri var sanırım, benım arac 2010 cosmo;
                        1. geri vitese attıgımda sadece sağ aynam yeri gösteriyor, fakat belli bi zaman yada metre gıdıldıkten sonra hala geri gitmeye devam etsem bile ayna kendını duzeltıyor, eskı pozısyonuna donuyor, bence guzel bı ozellık, cunku uzun bı mesafe gerı gıtmak durumunda kaldıgımda tek aynayla gıtmak zor oluyordu, ayna eskı halıne gelınce her ıkı aynaylada gerıyı rahatlıkla kontrol edebılıyorum...
                        2. otomatık bugu gıderıcım aktıf halde bazen bugunun kendı kendıne yok ulduguna sahıt oluyorum ama on kontrol panelındekı arka cam rezıstans ısıgı yanmıyor, yeterlı olmadıgı zamanlarda manuel olarak ben calıstırıyorum, ısıgı yanıyor ve bugu cozuluyor, bellı bı sure sonra otomatık olarak devreden cıkıyor...
                        3. yolda ılerlerken kapıların kendını kılıtleme ozellıgı yok, ne yaptıysam bulamadım, bu konu daha once forumda tartısılmıstı, becerebılen arkadaslar vardı sanırım (cosmo donanımlı olanlarda) ama ben ne yaptıysam olmadı, kendım manuel olarak kılıtlıyorum, eskı vectramda boleydı, ondan kalma bı alıskanlıgım var zaten, vw grubunda en sevdıgım ozellıklerden bırı.... ama bizde yok
                        4. menuden tum ayarlarını yapmama ragmen, yoldan gelıp park ettıgımde, yada aracı kılıtmeyı unuttugum herhangıbır durumda aracım kendını kılıtlemıyor...
                        5. bagaj kapagının ıcerıden acılmamasınıda buyuk bı eksıklık olarak goruyorum.... ayrıca araca bınıp yolda ılerken eger kapıları kılıtlemeyı unuttuysanız, trafık ıskılarında yada durmanız gerek baska bı yerde yoldan gecen bırı gugmeye basarak bagajınızı acabılır ve ıcınden bısıler calabılır, bu bır guvenlık eksıgı bence...
                        6. ama ne olursa olsun aracımı seviyorum, ve her gun aracıma ınerken, bınerken hayranlıkla bakıyorum....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                          4. menuden tum ayarlarını yapmama ragmen, yoldan gelıp park ettıgımde, yada aracı kılıtmeyı unuttugum herhangıbır durumda aracım kendını kılıtlemıyor...
                          zaten bu dediğin hiç bir araçta olmazki
                          araç kilitli duruyor, yanına geldin kumandadan kilidi açtın, 30 sn. kadar hiçbir kapı ve bagajı açmazsan tekrar kilitliyor.
                          ama araçla geldin ve parkettin, o zaman kendi kendine kilitlemez. belki anahtarı koltuğun üstüne bıraktın, araç nereden bilecekki
                          InsigniaTEAM

Yorum

bilmez olurmu, bizim araclar cok akıllı, herseyın farkında ama bazen ısınemı gelmıyo ne anlamadım arac kontak uzerınde anahtar olup olmadıgını algılayabılır bence, suan markasını hatırlamıyorum ama eskı araclarımdan bırınde bu ozellık vardı, park edıp anahtarı kontaktan alınca kendını kılıtlıyordu bı sure sonra...

Yorum

Kontaktaysa sorun yok zaten. Ama koltuktaysa ne olacak. Arkadaş onu söylemiş...
                              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

pardon ben yanlış anlamışım, peki ozaman diyelimki arac kılıtlıydı, tusuna bastık actık ıcıne gırdık ve koltugun uzerıne anahtarı dusurduk, ve aractan cıktık kılıtlemeyıde unuttuk, o zaman nolcak peki, anahtar arac ıcındeyken kendını kılıtlemeyecekmı, aynı hesap, bence yoldan gelıpte parkettıgımızde kılıtlemeyı unutursak kendını kılıtlemesı gerek....

Yorum

İşleniyor...
                                X