Duyuru

Collapse
No announcement yet.

otomatik buğu çözücü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• otomatik buğu çözücü

Merhabalar,

config menüsü -> araç ayarları -> konfor ayarları -> otomatik buğu giderici ve otomatik arka buğu giderici (yanlış hatırlamıyorsam)
    buna benzer 2 alt başlıklar var ve bu 2 seçeneğide açık veya kapalı duruma getirebiliyorsunuz.

Bu özellik cosmo da var mı yok mu tam anlayamadım. birçok servisle konuştum hiç birinin konudan haberi yok.

Aracın bu özelliğini kullanabilen var mı? nasıl devreye giriyor? vs

teşekkürler

Ynt: otomatik buğu çözücü

otomatik bugu gıderıcı diye bişi var, aracım cosmo ve bu özellık aktıf halde, bazen arka camın bugusunun kendı kendıne cozuldugune sahıt oluyorum, sanırım bu ozellıkten dolayı....

Yorum

ben de birşey sormak istiyorum.. araç hareket ettiğinde kapıların otomatik kitlenmesi ve sonrasında otomatik açılması özelliği var mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oziozborn
        ben de birşey sormak istiyorum.. araç hareket ettiğinde kapıların otomatik kitlenmesi ve sonrasında otomatik açılması özelliği var mı?
        bende yok

Yorum

Kimsede Yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

eski vectramda vardı . kapı açma tuşuna uzun süre basınca falan oluyordu galiba tam hatırlamıyorum hatta sadece sürücü kapısının açılma özelliği falan da vardı . ah vectra ahh

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
              otomatik bugu gıderıcı diye bişi var, aracım cosmo ve bu özellık aktıf halde, bazen arka camın bugusunun kendı kendıne cozuldugune sahıt oluyorum, sanırım bu ozellıkten dolayı....
              arka camdaki buğu kendi kendine çözülürken ilgili düğmenin ışığı yanıyor mu. eğer yanıyorsa buğu çözüldükten sonra kendisi sönüp işlemi tamamlıyor mu?

Yorum

evet yanıyor, işlem bitince kendi kapanmıyor elle kapatmanız lazım (editionlarda böyle)
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insigniaT
                  evet yanıyor, işlem bitince kendi kapanmıyor elle kapatmanız lazım (editionlarda böyle)
                  bende de aynı durum oluyor. ama tam efektif çalışan bir şey değil gibi.

Yorum

arka rezistanslar bence buğunun çözülüp çözülmemesine bakmıyor, 15 dk sonra devreden çıkıyor. en azından Vectra'da böyleydi
                    InsigniaTEAM

Yorum

Sadece Vectra da değil hemen hemen tüm arabalarda arka cam rezistansı 15 dk sonra devre dışı kalıyor. Özellikle ön panelde ışığı olmayanlar için.
                      Unutulduğunda arabada yangın çıkma durumu olabilir.

Yorum

huh yanqın mı..?

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

yangın olayı sadece kendi tahminim.
                          rezistansın fazla elektrik çektiğini tahmin ediyorum.
                          sürekli açık kalırsa oraya giden kablolarda fazla ısınmadan dolayı problem olabilir
                          diye düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mutlu
                            Orjinal yazı sahibi: oziozborn
                            bende yok

Ben de bu ozellik var config menusunden ayarlayabiliyorsunuz. Aracim 2.0 CDTI Cosmo ST Active Select. Sistem su sekilde calisiyor. Vitesi Parktan Drive a aldiginda kapilar kitleniyor ve yine drivedan Park a aldiginda kilit aciliyor.
                            2011 Insignia Sports Tourer 2.0 CDTI 160 BG Active Select Cosmo Paket

Yorum

Araç hareket ettiğinde kapıların otomatik kitlenmesi ve araç durduğu anda anahtarı kontaktan çıkardığınızda tüm kapılar+bagaj ve benzin kapağı kilitlerinin açılması yaklaşık 3 ay önce servis tarafından yazılım güncellenmesi ile aracıma yüklenmişti.

Yeni gelen Astralar'da yüklü geliyor. Insignia'larında bu özellik olmayanlar bence yazılım ile ilave ettirebilirler.

Yorum

İşleniyor...
                              X