Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kasılma veya Tekleme?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kasılma veya Tekleme?

Unuttum söylemeyi buji değişiminden sonra yazılım güncellemesi de yapıldı..Güncelleme gerekiyor,sanırım sadece buji değişimi sorunu ortadan kaldırmıyor...

Yorum

Böyle bir sıkıntı güncelleme ile nasıl düzeliyor.her araca güncelleme gerekir mi?
      2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Aynı mıdır bilemiyorum ama benm araçta da (2011 model) o devirlerde oluyordu. Sadece yazılım güncellemesi ile sorun düzelmişti.
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Arkadaşlar diğer aracı kullandigimdan henüz servise gitmr sansim olmadı, fakat bugun video çektim ne kadar belli olur bilmiyorum ama paylasiyim sizinle

Yorum

Bobin ve bujilerin yeni mi ?Yeni değilse yenile de dene.Bobini GM Delphi al kesinlikle.Bujileri de orijinal kullan bakalım.Silkeleme ve kesik kesik hızlanma genelde ateşlemeden oluyor...
            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tornado
              Bobin ve bujilerin yeni mi ?Yeni değilse yenile de dene.Bobini GM Delphi al kesinlikle.Bujileri de orijinal kullan bakalım.Silkeleme ve kesik kesik hızlanma genelde ateşlemeden oluyor...
              Açıkcası aracı henüz 600km dir kullaniyorum, oncesinde böyle bir play yasandi mi, bobin ve buji yeni mi bilmiyorum. Ama son 100 kmdir var bu sıkıntı, bakalim bugün yarın götüreceğim servise.

Yorum

İŞte ilk işin buji ve bobini değiştirip dene bakalım.Bujileri almazlar geri ama bobini alabilirler...Yalnız bobin kesinlikle GM Delphi olsun.Sadece Delphi olanlar kesinlikle silkeleme ve tekleme yapar...
                2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Bende de aynı problem vardı bobin bujiyi değiştirdim arabada hiç bir problem kalmadı. Lpg kaynaklı bir kaç problemim var ama benzinde maaşallah. Ayrıca böyle arızalar seni araçtan soğutmasın. Bu arızaları çıkarmayan bir aracı daha üretmediler
                  İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Az önce Cevizlibağ Odak tan teslim aldım aracımı, teste çıktılar sorun yok, bujileri söküp kontrol etmişler bobine bakmışlar kontrolleri yapmislar fakat sorun görünmemis. Sadeve termostat hortumu catlakmis onu degistirmisler. Simdi test edeceğim bakalim bir sıkıntı var mi

Yorum

Servisten çıktım bir sorun goremediler, ama aynı teklemeyi 3 viteste yada 4 viteste anı hızlanmak istediğimde yapıyor. Kafayı sıyıracağım, yazılım güncel gerek yok dediler. Uzun yola cikicam bakalım yuksek devirlerde kullanayim belki eski sahibi sakin kullanmistir kurum birikmistir onu temizliyordur falan dediler öyle deneyecegim birde. Tiksindim arabadan ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emperor
                        Hepsinden önce Ali abinin dediği gibi aracı biraz sıkıştırın.3. Vites 4bin devirde 15-20 dk kullanın.belki burnu tıkalıdır ondan yapıyordur..
                        Hafta sonu kısa bir şehir dışı yaptım geldim, 300km kadar. Giderken düşük vites yüksek devirde kullandım ve sık sık kompresöre bıraktım aracı kat falan temizlenir diye. Fakat gel gelelim 3 ve 4 vitesteki ani hızlanmak isterken yaşadığım tekleme çözülmedi. Sinir bir durum ya.

Yorum

Evet insigniateam ailesi, beklenen arıza patlak verdi ve bugun uolda giderken araç teklemeye başladı ve aracı en kısa surede servise götürün ibaresi kendini gösterdi

Şimdi gelelim fasulyenin faydalarına,

Odak Opel Bobin değişimine 470 TL ilaveten buji degisirse 630 TL istiyor.
                          Dışarıdaki serviste fiyat değişkenlik gösteriyor dogal olarak.

Sizce delphi alıp takıyım mı üzerine? Illa gm damgalı olması gerekse eger

http://www.opelgm.com/#product&id=2080

Bu ürünü alıp dışarıda degistirteyim mi? Tavsiyeniz nedir? Daha aracı alalı 1000km oldu isyan modundayim yani.

Bu arada cihazda okuduğumuz kodlar şu şekilde;

Hatalar

P0300
                          P0301
                          P0113

Yorum

Forumda çok kez bahsedildi gm delphi gerekiyor delphi sorunu çözmüyor diye tabi tercih sizin.arada biraz fiyat farkı da var.inşaallah sorunu en kısa zamanda halledersiniz.

Yorum

En son 400 gibi kalmıştı aklımda gm olan fiyat indirimde bujiyle beraber opelgm.den alın biyere taktırın.toplam maliyet servisten çok uyguna gelir..

Yorum

Şehirdışından dün döndüm ve ilk işim 4 buji 1 bobin almak oldu. Gm bobin almadım, delphi aldım bozulursa gider gm alırım en kötü. Dün söktüm değiştirdim, eski bobinin 1.silindir üzerindeki parçada kırık vardı. Nasıl kirilabildi anlamadım ben. Günahları boynuna tabi ama ben niyeyse serviste birseyler olmus olabileceginden şüpheleniyorum. Bobinden geçen voltaj yüksek kabul ediyorum ama bir elektronikçi olarak o parçanın kırılmasınin imkani yok diyorum.

Dün kullandım bir sıkıntı yoktu, bakalım ne kadar dayanacak.

Yorum

İşleniyor...
                                X