Aranıza yeni katıldım, daha dakika bir gol bir gibi birsey oldu. Aracı alalı 10 gün kadar oldu yaklaşık 600km yol yaptım, öncelerde yoktu sanırım böyle birşey dün farkettim yada bilmiyorum. Araç 2 yada 3 viteste fark etmez giderken gaza yüklendiğimde 2.500 ve 3.000 devir arasinda silkeleme mi teklememi nasıl desem bilemedim bir kasilip açılıyor. Ama normal gaz basınca yani sakin kullanirken gayet sorunsuz sekilde gidiyor araç. Demem şu ki, turbo uflemek uzereyke yapiyor bunu. Gaza yüklenmeyip turbo uflerken sikintisiz gidiyor arac. Yada seri vites degistirip 3bin devirin altina dusurmezsem yine yapmıyor böyle birşeyi. Tarif edebildim mi bilmiyorum henu 96binde ve benzinli araç.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kasılma veya Tekleme?
Collapse
X
-
Ynt: Kasılma veya Tekleme?
Böyle bir sorunla karşılaşmadım.. Fakat bildigim kadarıyla forumda bu tür sorunlar genelde Bobin i isaret ediyor.. Gm delphi Bobin le duzeldigini duymuştum.. Ara kısmına tekleme yazarsanız daha once bu sorunla ilgili bir cok bilgiye ulasirsiniz.. Geçmiş olsun..
-
Bilgilendirmen için teşekkür ederim, fakat gece forumda baktığım tüm konularda sanki bende ki olaydan farkli gibiler. Çünkü tam turbo ufleyecekken yapıyor bu teklemeyi, eğer asılmadan sakin sakin hizlanirsam hic sıkıntı yok, yada 3binin altina dusurmeden vites degistirisem yine sıkıntı yok, sadece birden yuklendigimde 2300 3000 araliginda yapiyor o olayi. Farkli yerlerde turbo arizalarina baktim, turbo valf vidasi v.b seylerden soz etmisler sanki onlarla ayni gibi ariza fakat her zaman yapmiyor bunu dedigim gibi.
Yorum
-
İncelemek lazım herşey olabilir. turbo valf, vakum kaçakları, turbo vakum boru çatlakları, baskı balata, ateşleme sistemi arızaları,CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: aSyaİncelemek lazım herşey olabilir. turbo valf, vakum kaçakları, turbo vakum boru çatlakları, baskı balata, ateşleme sistemi arızaları,
+14532009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emperorHepsinden önce Ali abinin dediği gibi aracı biraz sıkıştırın.3. Vites 4bin devirde 15-20 dk kullanın.belki burnu tıkalıdır ondan yapıyordur..CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
Yorum