Herkese merhabalar bir süre önce Sol kelebek camımı hırsızlık için kırdılar kaskodan hasarsızlıktan olimpia marka cam takıldı ankarada. Ancak hızlandıkça 80-100 km hızdan sonra sol arka kapı kelebek camının oldugu yerden rüzgar sesi alıyor artık araba kaskodan yaptırdığım yere gittim 15 -20 kez denemeye çıktık çözemediler sorunu. Başka bir camcıya gittim bu cam yerli orjınali olsa almaz ses dedi, birçok camcı ise uğrasmadı bile bu gun git yarın gel yaptılar sorunu çözemedik gitti. Biz babamla bı kaç kez deneme yaptık iki camın ortasındaki çıtanın üst kısmından ses geliyor gibi. Bu konuda yardımlarınızı istiyorum Ankara içinde sorunumu nasıl ve nerde çözebilirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kelebek camından gelen rüzgar sesi
Collapse
X
-
Ynt: Kelebek camından gelen rüzgar sesi
Birşeyin markası olimpia ise uzak durmak lazım Altından bişey çıkar illaki.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
-
Ynt: Kelebek camından gelen rüzgar sesi
Orjinal yazı sahibi: FacomXBence camdan ziyade işi yapan ustanın eksikliği vardır diye düşünüyorum.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emirkls View PostHerkese merhabalar bir süre önce Sol kelebek camımı hırsızlık için kırdılar kaskodan hasarsızlıktan olimpia marka cam takıldı ankarada. Ancak hızlandıkça 80-100 km hızdan sonra sol arka kapı kelebek camının oldugu yerden rüzgar sesi alıyor artık araba kaskodan yaptırdığım yere gittim 15 -20 kez denemeye çıktık çözemediler sorunu. Başka bir camcıya gittim bu cam yerli orjınali olsa almaz ses dedi, birçok camcı ise uğrasmadı bile bu gun git yarın gel yaptılar sorunu çözemedik gitti. Biz babamla bı kaç kez deneme yaptık iki camın ortasındaki çıtanın üst kısmından ses geliyor gibi. Bu konuda yardımlarınızı istiyorum Ankara içinde sorunumu nasıl ve nerde çözebilirim.
Yorum
-
Arkadaşlar 2013 insignia 1.6T aracımın sol arka kelebek camının üst kısmından hız 80km/h ı geçince rüzgar sesi geliyor. Hız artıkça gelen ses daha da artıyor. Araç içine giren hava veya su yok. Sadece ses geliyor. Bu sorunu yaşayan var mı ve bununla ilgili ne önerir siniz?
Yorum
-
Cam fitili sertleşmiş ve gerekli ses yalıtımını yapamıyor olabilir. Belki hala silikon spreyle yumuşatma ve eskiye döndürme ihtimali vardır.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum