Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EBC Performans Ön Disk ve Balata Takımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• EBC Performans Ön Disk ve Balata Takımı

Arkadaşlar bu seti kullananlar vardı galiba, geri dönüşler nasıldır. Tavsiye eder misiniz?

http://www.opelgm.com/Opel-Insignia-...htmlPerformans Ön Disk ve Balata Takımı EBC
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Ynt: EBC Performans Ön Disk ve Balata Takımı

Tavsiye etmem araba durmuyor dusuk hizlarda cabuk abs devreye giriyor,yuksek hizda biraz daha iyi cabuk sogudugu icin ayrica aracta titreme yapiyor belli bir km kullandiktan sonra deniz agabey
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Ben disk eğilmesi nedeni ile eski aracım olan insignia ya ebc performans disk ve yellow stuffbalata taktırmıştım, yaklaşık 10.000 km kullandım ve çook memnun kaldım.

Yorum

Teşekkürler çağatay kardeşim.

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
        Tavsiye etmem araba durmuyor dusuk hizlarda cabuk abs devreye giriyor,yuksek hizda biraz daha iyi cabuk sogudugu icin ayrica aracta titreme yapiyor belli bir km kullandiktan sonra deniz agabey
        Yav ben zaten yüksek hızda ısınınca titriyor diye değiştirmeyi düşündüm, soğuyunca da mı titriyor bu meret.

Yorum

Ben hala kullaniyorum hava kanalli disk ama soyle birsey var arabaya uyum saglayana kadar biraz ugrasiliyor ciddi titreme oluyor isinmada cozumude diskker tornaya sokuluyor sonrasi guzel oluyor ama ugrasman gerekiyor

Sen orjinal disk al bence balatalari kullanabilirsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Tmm reis öyle diyosan.
            Balata? orjinal ebc bosch. titreşip kıpraşmayan birşey.

Yorum

sarı balata ve performans diski ile güzel sonuç alırsın
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Benim Kullandığım ürünler.

Ebc Nin sitesinde opel Insignia için önerilen ürün bilgisi

Balata
                http://www.ebc-brakes-uk.co.uk/car-b...t.php?vid=8978

Disk
                http://www.ebc-brakes-uk.co.uk/car-b...t.php?vid=8722

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                  Benim Kullandığım ürünler.

Ebc Nin sitesinde opel Insignia için önerilen ürün bilgisi

Balata
                  http://www.ebc-brakes-uk.co.uk/car-b...t.php?vid=8978

Disk
                  http://www.ebc-brakes-uk.co.uk/car-b...t.php?vid=8722
                  Vay vay neler varmış, bunlar Türkiye'de bulunabiliyor mu?
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Durmuyor araba diyorum hala yok şöyle yok böyle düşük hızda durmuyor Deniz ağabey durmuyorrrrr bosch marka balatalarını al tak bin güzelce,ktn dede vardı eskiden arkalar hala ebc de önler kurtarıyor işte,dusuk hızda araba sürekli absye giriyor sanki daha çok hızlanıyormuş gibi oluyorsun.
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                      ....
                      Vay vay neler varmış, bunlar Türkiye'de bulunabiliyor mu?
                      Ben aldığımda vardı şimdi yine aranırsa bulunabilir yada siparişle getirtilebilir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                        Durmuyor araba diyorum hala yok şöyle yok böyle düşük hızda durmuyor Deniz ağabey durmuyorrrrr bosch marka balatalarını al tak bin güzelce,ktn dede vardı eskiden arkalar hala ebc de önler kurtarıyor işte,dusuk hızda araba sürekli absye giriyor sanki daha çok hızlanıyormuş gibi oluyorsun.
                        Bu fren sistemi daha çok yüksek hızlarda sürekli ani frenler kullanmanız gerekirse süper ısınma geç olduğu için frenleme mesafesinden ödün vermiyor kadirin dediği gibi birçok araçta yaşanan sıkıntı düşük hızlarda frenlemede sıkıntılar yaşanabilir bu fren sistemi kadire göre bu konuda dezavantajlı

Yorum

Yellow stuff ve hava kanallı diski bende kullandım.
                          Hatta diskleri halen kullanmaya devam ediyorum. Yüksek hızlarda frenlemede cok basarılı, ancak düşük hızlarda Kadir'inde söylediği gibi oldukça kötü.. Ayrıca EBC balataları normal balatalara göre daha kolay bitiyor. Şuan ben orginal balata + EBC disk kullanıyorum. Diskler şekil olarak güzel duruyor , hepsi bukadar...
                          *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Bilgiler için hepinize teşekkürler. clapclap clapclap

Bizim burası küçük yer, genelde şehiriçinde dolaşıyoruz. Hafta sonu bolu düzce sakarya tarafları arada İzmir Tokat gibi uzun seyehatler oluyor. Şehir içinde yüksek hız olanağı yok anca dediğim gibi otoban çıkarsak onda da 200km altı (150-180) gibi hızlara çıkıyorum en fazla. Arada gaza gelip sınırı aşıyoruz. Sizin yüksek hızlar 200 üstü diyedir diye varsayıyorum. O yüzden gene orjinal disk ve balata benim için daha uygun olacak sanırım.

Sıkıntım zaten geçen yüksek hızda(200 üstü) frende tekerlerden abs gibi vuruntu geldi. Isınınca oluyormuş ama benim ilk fren basışta oldu. Bende disk/balata dandır diye düşündüm. Bu yüzden böyle bir arayışa girdim. Yarından sonra serviste bir kontrole gireceğim o zaman diskin balatanın durumu belli olur. Ona göre yine bir araştırma yapayım.

Tekrar teşekkürler.

Yorum

Bugün servise gittim. balatalar idare eder dedi ama kafam rahat olsun diye(zaten balata değiştirecektim) disk ve balata siparişi verdim. Yetkili servise verdim. 600 gibi ön diskler 270 gibi de balatalar dedi. Vakti geliyordu araya yağ bakımını da koyacağım. Hayırlısı bakalım.

Yorum

İşleniyor...
                              X