Duyuru

Collapse
No announcement yet.

EBC Performans Ön Disk ve Balata Takımı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: EBC Performans Ön Disk ve Balata Takımı

Rakamlar güzel sayılır işçilik dahil ise ,dışarıda 400 civarı diskler trw marka,200 civarıda gm balatalar
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kadir, indirim var dedi. Diske 900 filan dediydi galiba indirimle bu hale geldi(disk). İşçiliğe de senden balata değişim parası 60 lira alırız dedi. Sonradan girmişken bakımı da yaptırırım diye düşündüm. Bilmiyorum belki arada kaynar.
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Arkadaşlar bugün parçalar gelmiş. Gidip taktırdım.

Ürünlerin Faturası

Balata

Disk

Yorum

Diskler opel fix indirimine girmiş muhtemelen. işçilik ise resmen bedava
          InsigniaTEAM

Yorum

Öyle bir şey dediydi disk için "indirim var" demişti.
            Geçen kızdıydım da ondan işçiliği öyle yaptılar. Titreme konusunda verdim veriştirdim. Dedim hep buraya geliyorum dışarda 20 lira balans gelip 50 ye size yaptırıyorum. Triger dışarda şu kadar sende şu kadar onu da sana geliyoruz ama hala ilgilenmiyonuz bi balans yapamıyonuz dedim. Saydırdım baya
            Haketten de bi balansı yapamadılar gidip dışarda yaptırdım. Parasını aramıyoruz ama özenli düzgün olsun diyoruz ama bu seferde hem fazla para veriyoruz hemde olmuyor o koyuyor adama. Yinede sağolsunlar pek zorlamıyorlar ama arada oluyor böyle sallama. Balans yapamamak ne demek yav. Lastik tam oturmamış gibi, sökülüp kayganlaştırı sürüp tekrar takcak. Ben yapamam lastikçi yapar dedi. Bende dedim sen sıfır lastik satıyosun, çıkarıp takıyorsun. Senin yapamayıpta lastikçinin yaptığı ne var dedim. Patlak tamir v.s diyor

Neyse bu olaydan sonra sana balata değişim fiyatına disk değiştircem dedi. Ondan öyle oldu Çağrı.

Yorum

Deniz, yetkilide balans mı yaptırılır Allah aşkına.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Toprağım orjinal arabayı kaçırdın sen. Cam suyunu bile servisten alıyoz

Yorum

Ben de Bosch balatalarımı taktırdım.Çok hoşuma gitti,teşekkürler Kadir'im... EBC Green Stuff idi öncekiler ama artık absanin çalışmaması gereken yerlerde abs çalışıyordu.Ben de lastiklerin sertleştiğini düşündüm,daha 3 yıllık lastikler.Bosch'ları takınca abs çalışma işi çok azaldı...
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hortlatmış olacağım ama yeniden benzer soru için konu açmamayım dedim.

Ön disk ve 4 balata değiştireceğim, EBC disk + EBC Yellow ya da Green için fiyat bekliyorum. Lakin okuduklarım sanki doğru bir seçim olmayacakmış izlenimi uyandırdı bende.

Genelde şehir içi kullanırım, belki bir iki kez de piste çıkarabilirim arabayı. Lakin düşük hız ve soğukken duramamak hiç hoş değilmiş Arabayı iki gıdıklayıp sonra duramayacaksak işimiz var

Bir arkadaşım da Tarox disk + Ferodo balata önermişti memnun kaldığını söyleyip. Tecrübe eden var mıdır?

Orjinalleri alıp geçerim ama servis de ucuz değil, bu kadar parayı vermişken bir tık üst marka almak istiyorum. Kararsız kaldım.

Brembo falan da bakınacağım artık.

Yorum

Ben Ebc disk ve green stuf balata kullanıyorum..eski disk ve balatalamı 25 bin km civarıydı sökmüştüm.. Ben çok beğendim yüksek hızlarda süper bişey arabaya denge kaybettirir cinsten şöylede bişey varki düşük hızlarda ben orjinal disk ve balatadan farklı bişey görmedim aksine yine daha iyi ayak mesafene göre durduruyo seni dibe girersen yapıştırıyo uzak bırakırsan çok çok yavaş durduruyo..daha çok hoşuma giden yanı pedal mesafesi gaz pedalı mesafesi gibi uca gidene kdr araç pompalıyo ve yapıştırıyo sen yeterki ani fren yapmak iste emniyet kemerinin göğsünü sıktığını hissediyosun.. Keşke daha önce yapsaydım dediğim bi uygulama ben tavsiye ederim...

Yorum

İlgin ve cevabın için çok teşekkür ederim.
                        Insignia'da orjinal disk ve balataya devam ediyorum. EBC'leri RX-8'e düşündüm ama çok saçma fiyat istiyorlar vazgeçtim. Brembo normal disk bakıcam, en olmadı servisten kendi disk ve balatalarını almayı planlıyorum.
                        Zamansızlıktan çok da araştıramıyorum. Aksaray civarında parça satan yerler varmış tavsiye ettiler. Bakalım.

Yorum

İşleniyor...
                        X